28-03-2018

Event privacywet

Home » informatiebijeenkomst

nieuwe privacyregels voor iedereen

Werkt jouw organisatie met persoonsgegevens? Dan is de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zeer belangrijk. Vanaf 25 mei 2018 treden Europese privacytoezichthouders op tegen elke organisatie die de regels overtreedt. Tijdens ons gezamenlijke event hoor je er alles over. Lees meer

Datum

28/03/2018
9:00 – 11:00 uur

Locatie

Stephensonstraat 39
3846 AK Harderwijk

Ja, schrijf me in voor de workshop

Nieuwe regels voor elk bedrijf: kansen of boetes?

Elke organisatie die persoonsgegevens verwerkt, of het nu klant- of personeelsgegevens zijn, heeft te maken met nieuwe regels. Zonder de juiste maatregelen kun je forse boetes krijgen. Je bent even strafbaar als je zonder het te weten de regels overtreedt, zoals ‘ik wist niet dat je hier maar 80 mag’ ook niet opgaat. De nieuwe regels raken iedereen, van grote bedrijven tot kleine mkb’ers en zzp’ers.

 

Een event met kansen

Yellow arrow en Van Zeijl Bijl Aartsen Advocaten organiseren dit event om jou volledig op de hoogte te brengen van de AVG, wat de impact is op jouw organisatie en hoe ICT kan helpen om aan deze wet te voldoen. Dankzij de expertise van Van Zeijl Bijl Aartsen Advocaten heeft AVG voor jou geen geheimen meer. Yellow arrow vertelt je alles over privacy by design en security by design, wat betekent dat systemen en procedures vanaf het begin worden ontworpen met privacy als uitgangspunt.
Zo is de invoering van de AVG een mooi moment om jouw informatiehuishouding op orde te brengen.

 

Schrijf je gratis in en doe jouw voordeel met onze gezamenlijke kennis! De contactgegevens die ingevoerd worden slaan wij op in ons CRM systeem en kunnen voor marketingdoeleinden gebruikt worden.

Klinkt goed! Ik schrijf me in!