Persoonlijk advies en ondersteuning

Je gids in de digitale jungle, dat zijn wij. We helpen je door de nieuwe ontwikkelingen van digitalisering heen en gaan samen op zoek naar precies de juiste oplossing voor je team.

Home » Ons verhaal

Wij geloven in meer rendement

Veel organisaties zijn het kwijt. De controle over hun IT-huishouding. Het is tijd om opnieuw de regie te nemen en de kansen te pakken die nieuwe technologie biedt. Volg yellow arrow. Wij adviseren over oplossingen die je organisatie sneller, slimmer, efficiënter en veiliger laat werken. Zonder dure woorden of dikke contracten. Gericht op weg naar meer rendement. Je weet al lang dat het anders moet. Wij laten je zien hoe. En wat het je oplevert. Lees meer over onze aanpak.

Klanten aan het woord

‘Overal veilig kunnen werken wordt steeds belangrijker.’

Peter Klinkenberg
Gemeente Houten

De ICT-afdeling van de gemeente Houten ondersteunt zo’n 800 gebruikers. De omvangrijke infrastructuur hiervoor wordt door onder andere coördinator Peter Klinkenberg beheerd: “Er zijn voortdurend ontwikkelingen op technisch gebied. We kunnen ondersteuning daarbij goed gebruiken.”

Yellow arrow heeft de gemeente Houten geholpen met het opstellen van een beleid voor mobiel werken en dat beleid vertaald naar de Mobile Device Management oplossing. Met deze oplossing is de gemeente in staat om mobiele apparaten op een veilige en beheersbare manier toegang te geven tot bedrijfsinformatie en applicaties. “Yellow arrow denkt met ons mee en levert niet alleen wat vooraf hebben afgesproken maar wat we op dat moment nodig hebben, inclusief nazorg.”

Meer referenties

Wij zijn de beste keuze

Waarom?

Geen SLA, toch support

Zonder contract de beste service. Dag en nacht staan we klaar en zitten we erbovenop.

Contracten? Zeker niet

Je kunt op ons bouwen – maar zit niet aan ons vast.

Geen bla, bla verhalen

Dure woorden laten we achterwege. Wij verkopen oplossingen, geen onzin.

Gratis scan

Wij lichten je organisatie door en presenteren kansen en gevaren op het gebied van ICT. Gratis, maar dus zeker niet voor niks.

Ik wil de gratis scan

Ik bel je terug

Direct telefonisch je vragen beantwoord krijgen? Laat je telefoonnummer achter, ik bel je zo snel mogelijk terug.

Gratis whitepaper?

Alles wat je moet weten over Workspace 365 en hoe je daarmee je werk kan vereenvoudigen.

Downloaden