Marketing & communicatie specialist

24-40 uur per week
Nunspeet
Je bent al afgestudeerd, maar nog lang niet uitgeleerd. Bij onderwerpen als branding, IT en marketingstrategieën ga jij aan! Jij zorgt voor verbinding tussen yellow arrow en de marketingpartners waar wij mee samen werken. Jij bent de schakel die ervoor zorgt dat wij moeilijke dingen makkelijk kunnen overbrengen in al onze uitingen. Je werkt vooral aan onze branding, marketing projectmanagement en online marketing.
corné 1

Wat ga jij doen als marketing & communicatie specialist 

Je werkt nauw samen met onze klantsuccesregelaars. Jullie werken samen aan de marketingstrategie en sparren over creatieve manier om instroom van klanten te realiseren. We hebben al een duidelijke merkidentiteit en zijn goed bezig met onze branding, toch zijn we van mening dat je nooit klaar bent. We hebben jou dan dus nodig om deze strategie te vertalen naar een operationeel plan.

We werken samen met verschillende marketingpartners om iedereen in zijn kracht te zetten, denk aan: designer, Hubspot specialisten, content makers en onze strategische partner. Wij weten namelijk ook dat je niet álles kunt als professional en dat is ook helemaal niet erg! Het is daardoor wel van belang dat je makkelijk contact maakt, verbinding legt, externen kunt laten bewegen en altijd je best doet tot de kern te komen bij vraagstukken.

Verder kan je denken aan


 • Het bedenken van originele content en het schrijven van teksten á yellow arrow;
 • Het verbeteren van werkprocessen;
 • Verbeteren en beheren van onze eigen yellow arrow website en social kanalen;
 • Je verrast ons met nieuwe inzichten en plannen om de business te vergroten en te verbreden;
 • Je weet onze proposities te positioneren in de markt;
 • Je hebt passie voor je vak en voor klanten, je bent resultaatgericht en hongerig naar al het nieuws in je vakgebied.

Wij vinden een goede werk-privé balans en vrijheid belangrijk. Zo hebben we onbeperkt vrije dagen in een jaar. Ja je leest het goed, we doen niet aan een max systeem. Voel je de behoefte om wat extra tijd met je gezin door te brengen? Doen! Wil je graag je tuin opknappen? Geen probleem. Thuiswerken is overigens ook geen probleem, we handteren een 60/40 regeling hierin. 60% op kantoor en 40% mag je vanuit huis werken op basis van je uren per week. En je kunt flexibel omgaan met de kantoortijden.

Tom-2
“Werken voor yellow arrow betekent dat je werkt aan uitdagende projecten, terwijl je jezelf continu blijft ontwikkelen!”
Tom Rolvers
Security consultant

Wie ben jij?

Je hebt eerder gewerkt met verschillende marketingbureaus en weet hoe je taken effectief kan delegeren. Een strakke projectplanning is jou dus niet onbekend! Je bent niet bang om de juiste personen te betrekken om input te verzamelen en om zo uiteindelijk bij je doel te komen. Je hebt ervaring in het organiseren van evenementen en webinars en weet dit op een succesvolle creatieve manier onder de aandacht te brengen bij onze klanten. Je staat open voor nieuwe ideeën en benaderingen. Je durft daarin soms ook buiten de lijntjes te kleuren, een tikkeltje rebels houden wij wel van! Oja en IT’ers, daar ben jij niet bang voor.

Wat enorm gewenst is, maar zeker geen must

 • Bekwaam met Microsoft productiviteitoplossingen zoals: Microsoft Teams, Microsoft Planner en Microsoft To-Do
 • Hubspot kennis

Wat krijg je als marketing & communicatie specialist 

 • Vrijheid in overvloed. Zoals aangegeven hebben wij een onbeperkt vrije dagen systeem. We gaan er dus wel vanuit dat je hier verantwoordelijk mee om kan gaan. We hebben ook geen vaste werkplekken of vaste werktijden;
 • Een werkgever die investeert in werkgeluk! Werkgeluk gaat over betekenisvol werk, goede relaties, ontwikkeling en plezier hebben. Stoppen met overbodige regels, macht, ingewikkelde processen en procedures, ziekteverzuim, ongemotiveerde collega’s en slechte managers. Zonde om daar onze energie aan te verspillen;
 • Je deelt de vloer met 28 andere heullle leuke collega’s. Vrouwen, mannen, serieus, tikkeltje maf maar ze zijn er altijd voor elkaar. Oh en sorry alvast voor al die keren dat je buikpijn krijgt van het lachen;
 • Een supergezellige vrij-mi-bo! De mogelijkheid om je collega’s in te maken met potjes tafeltennis, tafelvoetbal, een spelletje op de Xbox, Nintendo Switch of een potje darten. En niet te vergeten: Super vette bedrijfsuitjes;
 • Een salaris tussen de €2.413,72 - €3.713,42 afhankelijk van je ervaring en kennis;
 • Altijd ruimte voor groei. Zowel in kennis als in salaris. Wij geloven namelijk dat stilstand achteruitgang is. Je krijgt dus ruime mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling om jouw groei te stimuleren.

Is dit jouw baan?

Is jouw hart sneller gaan kloppen bij het lezen van deze vacature en wil je graag werken bij het tofste IT bedrijf van de Veluwe? Solliciteer dan direct!

Dit doe je eenvoudig door je interesse kenbaar te maken bij Marjolein, onze Werkgeluk Regelaar, via onderstaand formulier óf verstuur een volledige sollicitatie naar: werkgeluk@yellowarrow.nl

Kijk voor meer informatie over yellow arrow op: www.yellowarrow.nl

Voor deze vacature werken wij NIET samen met uitzend-of werving & selectiebureaus. Acquisitie is dan ook zonde van jouw en onze tijd.

Twijfel je of deze vacature iets voor jou is?

Neem gerust contact op met Marjolein.

Marjolein

Onze sollicitatieprocedure

Wij zijn op zoek naar gedreven professionals, met passie voor hun vak en ambitie om zichzelf te blijven ontwikkelen. Middels onderstaande stappen proberen we zo veel mogelijk over jou en je kennis en kunde te weten te komen.

Solliciteer direct

Vul onderstaand je gegevens in, klik op 'Verzenden' en wij nemen contact met je op. 

Persoonlijke gegevens

Binnen één werkdag reactie