WORKSPACE 365

Weg met ontelbare wachtwoorden voor evenzoveel applicaties. Ook fijn: iedereen krijgt onder zijn neus wat ook echt voor diegene bestemd is.

Home » Workspace 365

Alles op één plek met Workspace 365

Als ‘Thriving partner’ van Workspace 365 vereenvoudigen wij de digitale werkplek door alle applicaties, informatie en intranetcomponenten bij elkaar te brengen op één centrale webpagina. Automatisch aangepast op basis van de rol, het apparaat en de locatie van je gebruiker. En je kunt er gewoon bij via je browser.

 

In de werkplek log je in één keer in bij zowel web-, hosted als lokale applicaties. Daarnaast heb je inzicht in nieuwsberichten, contactpersonen en bijvoorbeeld de social feed van jouw organisatie. Verder kun je alle applicaties integreren die je nodig hebt om te werken, zoals bijvoorbeeld VoIP-telefonie of chattools. Dit zorgt voor veel gebruiksgemak omdat je niet telkens hoeft te schakelen tussen verschillende toepassingen. Alles voeren we natuurlijk uit in je eigen fraaie huisstijl.

Gratis whitepaper: Wat is Workspace 365?

  • 27 pagina’s bomvol informatie
  • Direct downloaden
  • Alle informatie op één plek
Download whitepaper

Workspace 365 vereenvoudigt het werken met documenten door een structuur te hanteren die gebruikers gewend zijn. Door SharePoint te gebruiken als onderliggende technologie voor de opslag met de schil van Workspace 365 erboven, kunnen gebruikers eenvoudig vanaf alle apparaten via hun browser bij documenten komen. Ze zijn er dus zo aan gewend!

Wij laten al ruim

0

Simplify

0

Adapt

0

Workspace 365

gebruikers, iedere dag productief zijn.

Doordat Workspace 365 een koppeling heeft gemaakt met Azure Active Directory (de plek waar alle gebruikersaccounts en wachtwoorden worden opgeslagen) ondersteunt het single sign-on met meer dan 2.500 applicaties. Op deze applicaties log je dus automatisch in met het account waarmee je ook op de werkplek bent ingelogd. Heb je wel oren naar deze oplossing? Blijf er niet mee zitten en neem contact op of bekijk hieronder waarom wij Workspace 365 inzetten:

 

Gratis IT scan

Wij lichten je organisatie door en presenteren kansen en gevaren op het gebied van IT. Gratis, maar dus zeker niet voor niks.

Ik wil de gratis scan

Ik bel je terug

Direct telefonisch je vragen beantwoord krijgen? Laat je telefoonnummer achter, ik bel je zo snel mogelijk terug.