Wij zijn jouw GIDS in de digitale jungle

Ook als we klaar zijn, ben je nog niet van ons af. En dat is geen dreigement, maar een belofte: de YellowGIDS.

Home » YellowGIDS

Laat je leiden door de YellowGIDS

Ok, we hebben alles opgeleverd en het loopt als een trein. Dat betekent niet dat we klaar zijn. Alleen door continu te blijven innoveren behoud je je voorsprong. Daarom willen wij de functie van gids blijven vervullen voor jou als klant. Dat doen we graag op de volgende twee gebieden:

 

  • Technische ondersteuning. We blijven de werking monitoren en optimaliseren.
  • Strategische ondersteuning. Meten, analyseren, adopteren en vernieuwen.

 

De technische ondersteuning is tijdens kantoortijden beschikbaar. Voor de strategische ondersteuning maken we een planning. Op een aantal geplande momenten per jaar bekijken we wat de ontwikkelingen in het IT-landschap zijn en wat de ontwikkelingen in jullie organisatie zijn.

 

Problemen of uitdagingen die boven tafel komen worden besproken en daar waar mogelijk met (nieuwe) IT-middelen aangepakt. Ieder jaar maken we een planning rondom digitalisering van jullie organisatie. Want dat digitalisering een grote rol speelt of gaat spelen staat vast.

Bij ons krijg je het 3 keer anders

  • Geen SLA, toch support op maat
  • Je zit niet vast aan een contract
  • Wél duidelijkheid en zekerheid
Adviesafspraak maken

Hoe wij te werk gaan als gids in de digitale jungle

De wereld verandert, je organisatie verandert en technologie verandert. Vernieuwende inzichten heb je dus nodig. Die vind je in de YellowGIDS. Hierin staan oplossingen voor je problemen, tips voor het beheer van je omgeving en insights op het gebied van innovaties. En wij helpen je ook graag. Onze mensen vormen samen met jouw medewerkers één team. Wij helpen incidenten op te lossen of wijzigingen door te voeren, maar jij beslist zelf wanneer yellow arrow hierbij moet ondersteunen. Of je nu belt, een e-mail, een IM-bericht of een WhatsAppje stuurt: we staan voor je klaar.

 

Samen met jou kijken we naar de actuele vraagstukken in je organisatie. Die toetsen we vervolgens en vertalen we naar functionele toepassingen. We analyseren het gebruik van IT-diensten en kijken of er misschien gebieden onderbelicht zijn of niet ingezet worden. De echte waarde zit namelijk in het feitelijke gebruik door medewerkers. Laten we het zo of gaan we de ongebruikte functionaliteiten inzetten? Op deze manier zorgen we niet alleen dat IT-middelen de juiste dingen doen maar ook dat nieuwe kansen niet onbenut blijven

Ook interresant

“Een intranetomgeving om elkaar voortdurend op de hoogte te kunnen houden.”

Miranda Boerrichter
Reggesteyn

Lees verder

Vrijblijvend advies op maat

Als jij ons verteld waar je heen wilt met jouw organisatie, dan selecteren wij wel de oplossingen die ondersteunen bij het bereiken van dat doel. Helder en onafhankelijk!

Maak een afspraak
Gratis whitepaper?

Alles wat je moet weten over Workspace 365 en hoe je daarmee je werk kan vereenvoudigen.

Downloaden