-
Smoking Compliancy Event

Smoking Compliancy Event

Stel je wordt verrast door een hackpoging, wat doe je dan? En wat doet yellow arrow dan? Of stel je bestanden zijn ineens versleuteld, wat moet je dan doen? En wat doet yellow arrow?

Direct aanmelden
Bekijk hier de beelden van vorig jaar!
Smoking compliancy voorbeeld

Security?!

Het beveiligen van je informatie, de toegang tot die informatie, je gebruikers en de apparaten die er zijn wordt een steeds grotere uitdaging. Doe je dat niet dan liggen er serieuze gevaren op de loer en voldoe je niet aan toekomstige wetgeving.

Alles staat of valt met een goed calamiteitenplan. Veel bedrijven hebben dit calamiteitenplan nog niet doordacht en lopen daarmee groot risico het slachtoffer te worden van digitale crime. Deze schimmige wereld en de beveiliging daartegen ontwikkelt zich razendsnel. We nodigen je van harte uit op vrijdag 18 november en praten je volledig bij over het waarom en hoe je tot een ijzersterk calamiteitenplan komt. 

Smoking Compliancy Event

Bij yellow arrow houden we ervan om Hard te gaan en Plezier te hebben! Inhoud combineren we daarom met plezier en dat zie je terug in het programma voor de Smoking Compliancy middag

Onze eigen collega Michel ten Hove zal vanachter zijn eigen rookgordijn de meest fantastische hapjes van de BBQ toveren. Ondertussen praten wij je bij over onze nieuwe compliancy dienst en hoe je tot dat ijzersterke calamiteitenplan komt waarmee jij jouw bedrijf wapent tegen ongewenste digitale verassingen. Henk Overbosch pakt daarna uit met positieve verrassingen in de vorm van een bierproeverij. Hij laat je kennis maken met: Midas, Duuster Wit, Oak afschot, Rein, Zzzoef, VeluwsVuur en Da’s. Da’s nuttig en aangenaam.

 
 

Wat we gaan doen

Het programma

De spreker

Peter-2 1
Peter Noorderijk
Eind baas

Locatie: yellow arrow

Het hoofdkwartier van yellow arrow is in een modern pand in Nunspeet. De ingang van ons kantoor vind je aan de voorzijde op de begane grond.

Adres
Marconiweg 22c
8071 RA Nunspeet
Nederland

Plan je route
Pand yellow arrow

Gratis maar zeker niet voor niets

De Smoking Compliancy-middag bieden we je kosteloos aan. Het enige wat we van je vragen, is je aan te melden via het formulier hiernaast. 

Nog een kleine waarschuwing. Na deze middag:

  • ben je razendenthousiast over security
  • weet je precies hoe yellow arrow je daarbij kan helpen
  • en kom je zeker terug voor de hapjes van onze grillmasters

Meld je hier direct aan!