-
Smoking Data Event

Smoking Data Event

We organiseren opnieuw een fantastisch yellow arrow-evenement, waar we het nuttige met het aangename combineren. Vrijdagmiddag 24 november nemen we je graag mee in de fascinerende wereld van... data!

Direct aanmelden
Bekijk hier de beelden van vorig jaar!
Smoking compliancy voorbeeld

Data?!

Je hoort dit woord steeds vaker vallen en dat is niet voor niets. Data is razendpopulair bij organisaties. Ook volgens yellow arrow is het - in combinatie met Artificial Intelligence (AI) - 'the next big thing'.

Iedere organisatie wordt uiteindelijk een data-organisatie. Sterker nog, iedere organisatie is dit al. Het is alleen de vraag op welke manier je data al gebruikt en hoe dit nog beter kan.

Data is niet langer meer weg te denken binnen organisaties, maar een cruciaal onderdeel geworden van de bedrijfsstrategie. Het verzamelen, analyseren en gebruiken van data is essentieel voor het realiseren van digitale vooruitgang.

Smoking Data Event

We nodigen je uit voor ons Smoking Data Event op vrijdag 24 november. Tijdens deze middag praten we je bij over de datareis die je als organisatie aflegt, hoe je data optimaal inzet en hoe wij jou hierbij kunnen helpen.

Natuurlijk houden we het behapbaar. Tussendoor en na afloop serveren onze eigen grillmasters Michel en Mikey weer fantastische hapjes van de barbecue. Die wil je niet missen!

Wat we gaan doen

Het programma

De sprekers

Rene
Renee Bonestroo
Data-architect
“Iedere organisatie beschikt, nu of in de toekomst, over veel data. Daarom wordt uiteindelijk iedere organisatie een data-organisatie.”
Stefan foto geel
Stefan van der Pijl
Data-engineer
“De meeste mensen maken beslissingen op basis van gevoel of zonder onderbouwing. Deze mensen hebben of heel veel geluk of hebben het mis.”
Elize
Elise Slager
Data-analist
“Het doel van visualisatie is inzicht, geen afbeelding waar je af en toe naar kijkt."
Corne geel
Corné van Veldhuizen
Klantsuccesregelaar
“Wij maken moeilijke dingen makkelijk. Ook met data.”

Locatie: yellow arrow

Het hoofdkwartier van yellow arrow is in een modern pand in Nunspeet. De ingang van ons kantoor vind je aan de voorzijde op de begane grond.

Adres
Marconiweg 22c
8071 RA Nunspeet
Nederland

Plan je route
Pand yellow arrow

Gratis maar zeker niet voor niets

De Smoking Data-middag bieden we je kosteloos aan. Het enige wat we van je vragen, is je aan te melden via het formulier hiernaast. 

Nog een kleine waarschuwing. Na deze middag:

  • ben je razendenthousiast over data
  • weet je precies hoe yellow arrow je daarbij kan helpen
  • en kom je zeker terug voor de hapjes van onze grillmasters
Corné-mail
Moeilijke dingen makkelijk maken,
ook met data
.”
- Corné van Veldhuizen

Meld je hier direct aan!