-
Snackable AI event

Snackable AI

We organiseren opnieuw een fantastisch yellow arrow-evenement, waar we het nuttige met het aangename combineren. Donderdag 25 april nemen we je graag mee in de fascinerende wereld van... AI!

Direct aanmelden
Bekijk hier de beelden van vorig jaar!
smoking data event 1-2

Artificial intelligence(AI)?

De opkomst van Artificial Intelligence (AI) heeft een ware revolutie teweeggebracht binnen organisaties. Dankzij innovaties zoals ChatGPT heeft AI zich in een razendsnel tempo ontwikkeld en is het nu niet meer weg te denken uit de bedrijfswereld. Steeds meer bedrijven zien de kracht en potentie van AI en integreren het in hun strategie om zo voorop te blijven lopen in de digitale wereld.

Ook Microsoft zet volop in op deze ontwikkeling. Zo hebben ze onder andere Copilot gelanceerd, een AI tool die terugkomt binnen het gehele ecosysteem van Microsoft. 

Wij geloven erin dat uiteindelijk, in meer of mindere mate, vrijwel iedere organisatie gebruik gaat maken van AI. Dit kan variëren van persoonlijk AI gebruik binnen bijvoorbeeld ChatGPT, tot aan geavanceerde AI oplossingen zoals een AI-platform. 

Snackable AI Event

We nodigen je uit voor ons Snackable AI Event op donderdag 25 april.  Tijdens deze middag praten we je graag bij over AI. We nemen je mee in de mogelijkheden, toepasbaarheid, uitdagingen en risico's die AI met zich meebrengt. Hierbij nodigen we ook een aantal interessante sprekers uit. 

Zoals je van ons gewend bent houden we het natuurlijk lekker behapbaar en zorgen ervoor dat je kunt genieten van een hapje en een drankje.

Wat we gaan doen

Het programma

De sprekers

Rene
Renee Bonestroo
Data-architect
“AI is misschien wel de meest transformerende technologie zijn sinds de komst van het internet, maar wees je ook bewust van de risico’s!"
Stefan foto geel
Stefan van der Pijl
Data-engineer
“De meeste mensen maken beslissingen op basis van gevoel of zonder onderbouwing. Deze mensen hebben of heel veel geluk of hebben het mis.”
Appen-is-het-Nieuwe-Roken-foto-1
Rens van der Vorst
Rens van der Vorst is een technofilosoof. Iemand die het leuk vind om zijn gedachte over de impact van technologie op de mens en de maatschappij te ordenen en met anderen te delen.
Jeroen Heerschop
Jeroen Heerschop
Sinds 2019 traint Jeroen met zijn bedrijf Get Responsive dagelijks mensen in Power BI en gerelateerde oplossingen. Hij houdt ervan om "dom werk" te automatiseren en om kennis te delen.

Locatie: yellow arrow

Het hoofdkwartier van yellow arrow is in een modern pand in Nunspeet. De ingang van ons kantoor vind je aan de voorzijde op de begane grond.

Adres
Marconiweg 22c
8071 RA Nunspeet
Nederland

Plan je route
Pand yellow arrow

Gratis maar zeker niet voor niets

Deze middag bieden we je kosteloos aan. Het enige wat we van je vragen, is je aan te melden via het formulier hiernaast. 

Nog een kleine waarschuwing. Na deze middag:

  • Ben je razendenthousiast over AI
  • Weet je precies hoe yellow arrow je daarbij kan helpen
  • En kom je zeker terug voor de lekkere hapjes
Corné-mail
Moeilijke dingen makkelijk maken met AI.”
- Corné van Veldhuizen

Meld je hier direct aan!