-
Webinar Copilot Microsoft 365

Webinar

Duik met ons mee in de fascinerende wereld van Copilot for Microsoft 365 tijdens ons spetterende webinar!  Het webinar wordt gegeven door Corné en Tjibbe! 

AI webinar

Microsoft Copilot

(for Microsoft 365)

Microsoft Copilot voor Microsoft 365 is een op AI gebaseerd productiviteitsprogramma dat gebruikmaakt van grote taalmodellen (LLM's) en je gegevens integreert met Microsoft Graph en Microsoft 365-apps. Het werkt samen met populaire Microsoft 365-apps zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams en meer.

Wat leer je? 

Je leert tijdens dit webinar alles over wat je kan met Copilot for Microsoft 365.

Voor wie is dit webinar geschikt?

Of je nu een doorgewinterde Office-expert bent of gewoon af en toe wat knutselt met Microsoft Office, dit webinar is jou op het lijf geschreven! Ontdek alles over de grenzeloze mogelijkheden van Copilot en hoe het jouw werkzaamheden naar ongekende hoogten kan tillen.

Wat gaan we bespreken?

Tijdens het webinar nemen Corné en Tjibbe je mee in de mogelijkheden van Microsoft (365) Copilot. Ze bespreken wat de voor- en nadelen zijn van deze slimme AI-assistent anno April 2024 (we zetten specifiek de maand erbij omdat de ontwikkelingen ontzettend hard gaan)

Aan de hand van praktische hands-on voorbeelden laten ze zien wanneer het een hele handige tool kan zijn maar ook waar het de plank (nog) mis slaat.

Ook zullen zij vertellen voor wie deze tool interessant is en geven ze een advies of je er zo snel mogelijk mee moet beginnen of dat je beter nog even kan wachten.

Planning

Webinar

Het webinar terugkijken?

Gratis Webinar

In dit webinar krijg je leuke en nuttige inzichten! Wat kun je eigenlijk allemaal met Copilot Microsoft 365

Schrijf je in voor ons interessante webinar!

Hosts webinar

Corne_600x600
Corné van Veldhuizen
Klantsuccesregelaar
Tjibbe
Tjibbe Vissers
Klantsuccesregelaar