Power Platform Consultant

32-40 uur per week
HBO
Nunspeet
Unieke bedrijfsprocessen automatiseren, dat is waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Samen met de klant analyseer je bedrijfsprocessen om te beoordelen of jij deze kunt digitaliseren en/ of automatiseren. Met jouw bijdrage maak je de organisatie van de klant toekomstbestendig. Vanuit een door jouw uitgezette SCRUM aanpak, bepaal je het MVP en realiseer je op een doeltreffende manier een stuk digitale vooruitgang voor de klant!
jurian 1

Wat ga je doen als power platform Consultant

Een week zou er maar zo als volgt uit kunnen zien: Je start met een teams vergadering, waar je van de klant hoort welk bedrijfsproces nu veel tijd kost en/ of niet goed verloopt. De vraag is of jij dat kunt digitaliseren/ automatiseren. Je haalt alle informatie op die relevant is voor het proces, zodat jij gelijk aan de slag kunt met het uitwerken van een functioneel en technisch onderwerp. De daarop volgende dagen ben je bezig met het uitwerken van een Strak Plan. Hieruit wordt het voor de klant duidelijk hoe de oplossing eruit komt te zien en wat het functioneel gaat doen. Ga je voor enkel een PowerApp met een aantal Power Automate stromen of werk je ook met een stuk custom code?! Na de feedback van de klant, kan je starten met je uitwerking en het realiseren van de oplossing. Tijdens het bouwen van de oplossing en het opleveren van (deel)resultaten heb je veel contact met de klant.

Verder kan je denken aan


 • Je houdt je bezig met bestaande toepassingen, omdat de klant gevraagd heeft om er nogmaals naar te kijken of omdat je gezien hebt dat het nóg slimmer kan door nieuwe ontwikkelingen.
 • Je houdt je bezig met interne automatiseringsslagen, om yellow arrow beter te maken.

Wij vinden een goede werk-privé balans en vrijheid belangrijk. Zo hebben we onbeperkt vrije dagen in een jaar. ja je leest het goed, we doen niet aan een max systeem. Voel je de behoefte om wat extra tijd met je gezin door te brengen? Doen! Wil je graag je tuin opknappen? Geen probleem. Thuiswerken is overigens ook geen probleem, we handteren een 60/40 regeling hierin. 60% op kantoor en 40% mag je vanuit huis werken op basis van je uren per week. En je kunt flexibel omgaan met de kantoortijden. 

Tom-2
“Werken voor yellow arrow betekent dat je werkt aan uitdagende projecten, terwijl je jezelf continu blijft ontwikkelen!”
Tom Rolvers
Security consultant

Wie ben jij?

Je hebt ruime ervaring als softwareontwikkelaar en kunt uit de voeten met datamodellering, procesautomatisering en app design. Jij hebt de vaardigheden om creatief om te gaan met de mogelijkheden die Microsoft biedt om tot de perfecte oplossing te komen voor de klant, dus soms even buiten de gebaande paden op zoek naar de oplossing. Je kunt klanten goed adviseren, waarom je bepaalde oplossingen gekozen hebt en kunt dit communicatief sterk onderbouwen in Jip en Janneke taal. Wat we ook fijn zouden vinden is:

 • Een afgeronde opleiding in de richting van Technische Bedrijfskunde of Informatica
 • Ruime ervaring met het Microsoft Power Platform

Wat enorm gewenst is, maar zeker geen must

 • Kennis van Azure, databaseconcepten, webservices en Python.
 • Certificering op het gebied van Microsoft Power Platform en/ of Azure

Dit is wat je krijgt als Power Platform consultant

 • Vrijheid in overvloed. Zoals aangegeven hebben wij een onbeperkt vrije dagen systeem. We gaan er dus wel vanuit dat je hier verantwoordelijk mee om kan gaan; 
 • Een werkgever die investeert in werkgeluk! Werkgeluk gaat over betekenisvol werk, goede relaties, ontwikkeling en plezier hebben. Stoppen met overbodige regels, macht, ingewikkelde processen en procedures, ziekteverzuim, ongemotiveerde collega’s en slechte managers. Zonde om daar onze energie aan te verspillen; 
 • Je deelt de vloer met 28 andere heulllle leuke collega’s. Vrouwen, mannen, serieus, tikkeltje maf maar ze zijn er altijd voor elkaar. Oh en sorry alvast voor al die keren dat je buikpijn krijgt van het lachen; 
 • Een supergezellige vrij-mi-bo! De mogelijkheid om je collega’s in te maken met potjes tafeltennis, tafelvoetbal, een spelletje op de Xbox of Nintendo Switch of een potje darten. En niet te vergeten: Super vette bedrijfsuitjes; 
 • Een salaris tussen de €2.413,72-€5.941,48 afhankelijk van je ervaring en kennis;
 • Een mobiliteitsvergoeding waarmee je je eigen vervoer kunt vormgeven;
 • Een apparaat-budget waarmee je een eigen laptop/telefoon uitkiest.
 • Altijd ruimte voor groei. Zowel als kennis, als in salaris. We hebben een mooie groeiboom gemaakt waarin je precies kunt zien waar je naar door kunt groeien in de toekomst en wat daarvoor nodig is. Fijn toch? Denk aan het behalen van certificaten en het volgen van trainingen waar wij je mee helpen.

Is dit jouw baan?

Is jouw hart sneller gaan kloppen bij het lezen van deze vacature en wil je graag werken bij het tofste IT bedrijf van de Veluwe? Solliciteer dan direct!

Dit doe je eenvoudig door je interesse kenbaar te maken bij Marjolein, onze Werkgeluk Regelaar, via onderstaand formulier óf verstuur een volledige sollicitatie naar: werkgeluk@yellowarrow.nl

Kijk voor meer informatie over yellow arrow op: www.yellowarrow.nl

Voor deze vacature werken wij NIET samen met uitzend-of werving & selectiebureaus. Acquisitie is dan ook zonde van jouw en onze tijd.

Twijfel je of deze vacature iets voor jou is?

Neem gerust contact op met Marjolein.

Marjolein

Onze sollicitatieprocedure

Wij zijn op zoek naar gedreven professionals, met passie voor hun vak en ambitie om zichzelf te blijven ontwikkelen. Middels onderstaande stappen proberen we zo veel mogelijk over jou en je kennis en kunde te weten te komen.

Solliciteer direct

Vul onderstaand je gegevens in, klik op 'Verzenden' en wij nemen contact met je op. 

Persoonlijke gegevens

Binnen één werkdag reactie