(afstudeer) Stage Microsoft cloud engineer

(CREBO 25605 – 25606)
Stage
Nunspeet
Jij bent tijdens je studie enthousiast geworden over Microsoft (365)-werkplekoplossingen, en wilt hier helemaal induiken en nog meer leren.
Direct solliciteren
_LDJ4986

Wat ga je doen tijdens deze leerzame periode?

 • Samen met een groep toffe collega’s zorgen jullie ervoor dat de Microsoft (365)-werkplekoplossingen werken zoals ze moeten werken. Tijdens je stage draai je zelfs voor complexe problemen je hand niet meer om.
 • Je helpt klanten bij het in gebruik nemen van oplossingen die het verschil maken en door ons worden aangedragen.
 • Jij bent voor onze klanten een gids van de digitale vooruitgang, onze klanten weten namelijk niet altijd de weg. Zelfs van een digibeet maak jij een digitale held.
 • Je hebt passie voor je vak en voor de klanten, je bent resultaatgericht en bent hongerig naar nieuws op je vakgebied.
Rick-2-1
Let’s go invent tomorrow instead of worrying about what happened yesterday
Rick van de Ruitenbeek
Support engineer

Dit is wie jij bent

 • Je zit in het derde of vierde leerjaar van de opleiding HBO ICT of een vergelijkbare opleiding.
 • Natuurlijk ben jij enorm klantvriendelijk en blijf je geduldig. Al moet je 3x hetzelfde uitleggen.
 • Ben je verantwoordelijk, communicatief vaardig, gedreven en kan je goede samenwerken? Dan ben je mogelijk uit hetzelfde hout gesneden als alle andere collega's bij yellow arrow.

Wat jij krijgt tijdens je (afstudeer) stage

 • Een stagevergoeding conform stagevergoeding.nl. Ruimte om te groeien in je ontwikkeling en enorm veel kennis.
 • Vrijheid in overvloed. Wij doen niet aan vaste werktijden, vaste werkplekken, je neemt hierin zelf verantwoordelijkheden, uiteraard in overleg met je collega's.
 • Een werkgever die investeert in werkgeluk! Werkgeluk gaat over betekenisvol werk, goede relaties, ontwikkeling en plezier hebben. En over het stoppen van overbodige regels, macht, ingewikkelde processen en procedures, ziekteverzuim, ongemotiveerde collega's en slechte managers. Zonde om daar onze energie aan te verspillen.
 • Je deelt de vloer met 20 andere heule leuke collega's. Vrouwen, mannen, serieus, tikkeltje maf maar ze zijn er altijd voor elkaar. O en sorry alvast voor al die keren dat je buikpijn krijgt van het lachen;
 • Een hele gezellige vrij-mi-bo! De mogelijkheid om je collega's in te maken met een potje tafeltennis, tafelvoetbal of een spelletje op de Nintendo Switch of Xbox. En niet te vergeten: super vette bedrijfsuitjes, waar je natuurlijk gewoon bij aansluit.

Is dit jouw afstudeerplek?

Is jouw hart sneller gaan kloppen bij het lezen van deze (afstudeer)stage-vacature en wil je graag ervaring opdoen bij het tofste bedrijf van de Veluwe?

Je mag uiteraard ook bellen, appen of mailen met Marjolein. Ons telefoonnummer is 085 – 273 83 13, ons mailadres: werkgeluk@yellowarrow.nl. 

Twijfel je of deze vacature iets voor jou is?

Neem gerust contact op met Marjolein. 

Marjolein

Onze sollicitatieprocedure

Wij zijn op zoek naar gedreven professionals, met passie voor hun vak en ambitie om zichzelf te blijven ontwikkelen. Middels onderstaande stappen proberen we zo veel mogelijk over jou en je kennis en kunde te weten te komen.

Solliciteer direct

Vul onderstaand je gegevens in, klik op 'Verzenden' en wij nemen contact met je op. 

Persoonlijke gegevens

Binnen één werkdag reactie