Home » Werken bij

Wij zoeken

Microsoft cloud engineer

Ben jij die (ietwat rebelse) Microsoft cloud engineer die al minimaal één jaar ervaring heeft met Microsoft 365 toepassingen? Dan ligt er een hele gave baan te wachten in het episch centrum Nunspeet!

 

Vacature | (Microsoft) Cloud Engineer 

32–40 uur per week | Nunspeet

Bekijk vacature

Wat ga jij doen als Microsoft cloud engineer?

 • Samen met een groep toffe collega’s help je bij de implementatie en migratie van Microsoft 365 omgevingen bij onze klanten.
 • Je helpt klanten begeleiden bij het maken van inrichtingskeuzes.
 • Je fungeert als gids in de digitale jungle wanneer onze klanten zelf de weg niet meer weten. Zelfs een digibeet help jij voordeel te halen uit deze oplossingen.
 • Complexe problemen? Jij draait er je hand niet voor om.
 • Als specialist vind je het leuk om jouw kennis te delen met collega’s, klanten en vakgenoten. Je hebt passie voor je klant, bent resultaatgericht en blijft continu op de hoogte van het laatste nieuws in je vakgebied, omdat je voorop wilt blijven lopen in technologie.

Jij als Microsoft cloud engineer

 • Jouw handtekening pronkt onder een mbo+/ hbo-diploma ICT (minimaal mbo niveau 4 is een must).
 • Jij hebt je Microsoft MS900 certificaat natuurlijk al ‘in the pocket’ (of haalt deze binnenkort en staat te trappelen om de volgende certificaten te gaan behalen).
 • Natuurlijk ben jij enorm klantvriendelijk en blijf je geduldig. Al moet je 3x hetzelfde uitleggen 😉
 • Ben je verantwoordelijk, communicatief vaardig, gedreven en kan je goed samenwerken? Dan ben je mogelijk uit hetzelfde hout gesneden als alle andere medewerkers van yellow arrow.

 

Wat enorm gewenst is, maar zeker geen must.

 • Kennis van de Microsoft 365 toepassingen Beheercentrum, Exchange Online, OneDrive voor Bedrijven en Teams) en de begrippen AzureAD, Azure AD Connect, hybrid identity en cloud identity.
 • Dat jij toevallig al de weg kent in Microsoft Endpoint Manager.

Wat je krijgt als Microsoft cloud engineer

 • Een salaris wat past bij je rol en je verantwoordelijkheid. Voor je start zorgen we voor een persoonlijk inwerktraject zodat je snel ‘up and running’ bent. Daarnaast hebben we een mooi groeiplan opgesteld waarin je precies kunt zien waar je naar door kunt groeien in de toekomst en wat daarvoor nodig is. Fijn toch?
 • Vrijheid in overvloed. Wij doen niet aan vaste werktijden en je hebt een onbeperkt aantal vrije dagen. Smartphone/ laptop/ tablet, die zoek je lekker zelf uit. Vrijheden die bij ons heel gewoon zijn en waar jij mee om kunt gaan.
 • Een werkgever die investeert in werkgeluk! Werkgeluk gaat over betekenisvol werk, goede relaties, ontwikkeling en fun hebben. En over het stoppen van overbodige regels, macht, ingewikkelde processen en procedures, ziekteverzuim, ongemotiveerde collega’s en slechte managers. Zonde om daar onze energie aan te verspillen.
 • Je deelt de vloer met 2 andere IT Engineers, 2 Consultants, een projectleider, een werkgeluk regelaar (ja, echt waar!) en een eindbaas 😉 De man-vrouw verhouding ligt wel wat scheef. Een IT-vrouw is dus wat dat betreft meer dan welkom!
 • Een supergezellige vrij-mi-bo! En de mogelijkheid om je collega’s in te maken met potjes tafeltennis of tafelvoetbal. Thuiswerken is ook geen probleem. Al werken de meeste collega’s liever op kantoor. Veel gezelliger! Als je de cynische grappen van Jeroen ook nog kunt waarderen tenminste.

Solliciteer direct via WhatsApp

Ook hierin zijn wij een beetje rebels. We willen namelijk geen uitgebreide sollicitatiebrief, maar gewoon een WhatsAppje van je ontvangen als je interesse hebt. Hierin kan je zelf aangeven wanneer we jou het beste kunnen bellen om de vacature te bespreken. Lekker laagdrempelig vinden wij dat! Stuur het berichtje naar onze collega Daniëlle (06-53726668) en zij regelt de rest. Easy peasy

>> Wij zijn te vinden aan de Marconiweg 22c, 8071 RA, in Nunspeet.

Voor de invulling van deze vacature maken we geen gebruik van een uitzend- of werving- en selectiebureau. Acquisitie dus niet gewenst.

Ken jij de weg in de jungle?

Hard werken, veel leren, maar vooral een beetje normaal doen. Dat is de yellow arrow cultuur. Die past je of die past je niet. Bij ons krijg je loon naar werken en collega’s die voor je door het vuur gaan. Niet stoppen bij het eerste idee, ook al is dat het beste. Verwachtingen zijn er om te overtreffen.

pittig ambitieus

Wij houden van aanpakken, werken met pit. Je wil groeien en daar best een rood hoofd voor krijgen.

veel vrijheid

Vast aantal vrije dagen? Doen we niet aan. Smartphone/ laptop/ tablet, die zoek je lekker zelf uit. Vrijheden die bij ons heel gewoon zijn.

leer momentje

We willen onze klanten elke dag beter van dienst zijn. Je bent misschien goed, maar nooit te goed om te leren. Niemand bij ons.

Zo kun je solliciteren

Stuur ons je cv en vergeet er vooral niet bij te vertellen waarom jij zo goed bij yellow arrow past.

Mail je CV direct