Home » Werken bij

Wij zoeken

Cloud Engineer

Ben jij die (ietwat rebelse) Microsoft cloud engineer die al minimaal één jaar ervaring heeft met Microsoft 365 toepassingen? Dan ligt er een hele gave baan te wachten in het episch centrum Nunspeet!

 

Vacature | Cloud Engineer  

32-40 uur per week | Nunspeet

Bekijk vacature

Wat ga jij doen als Cloud Engineer?

 • Het is het begin van een nieuwe werkweek en na een verse kop heerlijke bonenkoffie en wat gezellige weekend verhalen van je collega’s is het tijd om aan de slag te gaan. Als je de kantoorjungle betreedt waan je je in een oase van planten en dieren.
 • Samen met een groep toffe collega’s help je bij het doorvoeren van wijzigingen en oplossen van problemen in de Microsoft 365 omgevingen bij onze klanten.
 • Je geeft klanten advies en helpt ze bij het maken van (strategische) inrichtingskeuzes.
 • Je fungeert als gids in de digitale jungle wanneer onze klanten zelf de weg niet meer weten. Zelfs een digibeet help jij voordeel te halen uit deze oplossingen.
 • Complexe problemen? Jij draait er je hand niet voor om.
 • Als specialist vind je het leuk om jouw kennis te delen met collega’s, klanten en vakgenoten. Je hebt passie voor je klant, bent resultaatgericht en blijft continu op de hoogte van het laatste nieuws in je vakgebied, omdat je voorop wilt blijven lopen in IT technologie.

Dit is wie jij bent als Cloud Engineer

 • Jouw handtekening pronkt onder een mbo+/ hbo-diploma ICT (minimaal mbo niveau 4 is een must).
 • Jij hebt je Microsoft MS900 certificaat natuurlijk al ‘in the pocket’ (of haalt deze binnenkort en staat te trappelen om de volgende certificaten te gaan behalen).
 • Natuurlijk ben jij enorm klantvriendelijk en blijf je geduldig. Al moet je 3x hetzelfde uitleggen 😉
 • Ben je verantwoordelijk, communicatief vaardig, gedreven en kan je goed samenwerken? Dan ben je mogelijk uit hetzelfde hout gesneden als alle andere medewerkers van yellow arrow.

Wat enorm gewenst is, 

 • Kennis van de Microsoft 365 toepassingen Beheercentrum, Exchange Online, OneDrive voor Bedrijven en Teams) en de begrippen AzureAD, Azure AD Connect, hybrid identity en cloud identity.
 • De weg kennen in Microsoft Endpoint Manager.

Dit is wat je krijgt als Cloud Engineer

 • Een salaris wat past bij je rol en je verantwoordelijkheid. Voor je start zorgen we voor een persoonlijk inwerktraject zodat je snel ‘up and running’ bent. Daarnaast hebben we een mooi groeiplan opgesteld waarin je precies kunt zien waar je naar door kunt groeien in de toekomst en wat daarvoor nodig is. Fijn toch?
 • Af en toe buikpijn van het lachen als collega’s zich van hun beste kant laten zien.
 • Vrijheid in overvloed. Wij doen niet aan vaste werktijden en je hebt een onbeperkt aantal vrije dagen. Smartphone/ laptop/ tablet, die zoek je lekker zelf uit. Vrijheden die bij ons heel gewoon zijn en waar jij mee om kunt gaan.
 • Een werkgever die investeert in werkgeluk! Werkgeluk gaat over betekenisvol werk, goede relaties, ontwikkeling en fun hebben. En over het stoppen van overbodige regels, macht, ingewikkelde processen en procedures, ziekteverzuim, ongemotiveerde collega’s en slechte managers. Zonde om daar onze energie aan te verspillen.
 • Je deelt de vloer met 3 andere IT Engineers, 4 Consultants, een projectleider, een finance & HR medewerkster en een eindbaas 😉 De man-vrouw verhouding ligt wel wat scheef. Een IT-vrouw is dus wat dat betreft meer dan welkom!
 • Een bruto maand salaris tussen de €1.800,- en €2.600,- o.b.v. 40 uur (afhankelijk van je opleiding en werkervaring)*Ben je een junior in de vakgebieden dan zal je salaris naar verwachting tussen de €1.800,- en €2.200,- bruto per maand zijn. Heb je meer ervaring, dan zal dit wat hoger liggen maar met een max van €2.600,- (je exacte salaris zal bepaald worden nadat er gesprekken hebben plaatsgevonden). Maar dit is een start! We hebben een mooie visuele groeiboom waar je precies kunt zien welke groei je nog kunt gaan doormaken en wat daar voor nodig is.
 • Legio potjes tafeltennis… als je daar van houdt tenminste. Er wordt hier namelijk behoorlijk wat af-getennist! Of Fifa natuurlijk, maar net wat je wil.
 • Iedere vrijdag sluiten we de week af met een hapje en een drankje. Dit doen we aan onze spiksplinternieuwe bar en dan voegen we ons samen met de rest van de bedrijven in ons pand. Soms is het zo gezellig dat we nog wat langer blijven hangen. We houden wel van wat Nunspeet-se gezelligheid!

Cloud Engineer jouw baan?

Is jouw hart sneller gaan kloppen bij het lezen van deze vacature en wil je kans maken op deze uitdagende job?

Dit doe je eenvoudig door je interesse kenbaar te maken via 085 – 273 83 13 of stuur een mail naar hallo@yellowarrow.nl. Een Whatsapp bericht mag natuurlijk ook! Deze kun je sturen naar: 06 2536 7107

De sluitingsdatum voor deze vacature is 10 augustus.

Kijk voor meer informatie over yellow arrow bij ‘Over ons‘.

>> Het hoofdkantoor van yellow arrow bevindt zich op de Marconiweg 22C, 8071 RA in Nunspeet. <<

Voor deze vacature werken wij NIET samen met uitzend-of werving & selectiebureaus. Acquisitie is dan ook zonde van jouw (en onze!) tijd.

Ken jij de weg in de jungle?

Hard werken, veel leren, maar vooral een beetje normaal doen. Dat is de yellow arrow cultuur. Die past je of die past je niet. Bij ons krijg je loon naar werken en collega’s die voor je door het vuur gaan. Niet stoppen bij het eerste idee, ook al is dat het beste. Verwachtingen zijn er om te overtreffen.

pittig ambitieus

Wij houden van aanpakken, werken met pit. Je wil groeien en daar best een rood hoofd voor krijgen.

veel vrijheid

Vast aantal vrije dagen? Doen we niet aan. Smartphone/ laptop/ tablet, die zoek je lekker zelf uit. Vrijheden die bij ons heel gewoon zijn.

leer momentje

We willen onze klanten elke dag beter van dienst zijn. Je bent misschien goed, maar nooit te goed om te leren. Niemand bij ons.

Zo kun je solliciteren

Stuur ons je cv en vergeet er vooral niet bij te vertellen waarom jij zo goed bij yellow arrow past.

Mail je CV direct