Je gids in de digitale jungle
Home Aanpak Oplossingen Ons verhaal Referenties BAAS Blog Contact
Werken bij Afspraak
Je gids in de digitale jungle
Dit is wat we doen

Ken jij de weg in de jungle?

Je gids in de digitale jungle
Home » Werken bij
Je gids in de digitale jungle

Werk hard, ga hard

Hard werken, veel leren, maar vooral een beetje normaal doen. Dat is de yellow arrow cultuur. Die past je of die past je niet. Bij ons krijg je loon naar werken en collega’s die voor je door het vuur gaan. Niet stoppen bij het eerste idee, ook al is dat het beste. Verwachtingen zijn er om te overtreffen.

pittig ambitieus

Wij houden van aanpakken, werken met pit. Je wil groeien en daar best een rood hoofd voor krijgen.

veel vrijheid

Vast aantal vrije dagen? Doen we niet aan. Smartphone/ laptop/ tablet, die zoek je lekker zelf uit. Vrijheden die bij ons heel gewoon zijn.

leer momentje

We willen onze klanten elke dag beter van dienst zijn. Je bent misschien goed, maar nooit te goed om te leren. Niemand bij ons.

Je gids in de digitale jungle

Wij zoeken

Een systeem/ netwerkbeheerder voor Hellebrekers

(Industriële) netwerken en servers zijn essentieel voor de bedrijfsvoering van de klanten van Hellebrekers. Op het moment dat daar iets spaak loopt, moet dat zo snel mogelijk worden opgelost. Jij haalt er plezier uit om in contact met die klanten te zijn en te zorgen dat hun productieproces te allen tijde doorgang kan vinden.

Bekijk vacature

Wij zijn op zoek naar een topper die de volgende taken kan uitvoeren:

  • Het beheren, installeren en configureren van servers en pc’s (zowel fysiek als virtueel) die of een Windows (Hyper-V) of een Linux besturingssysteem hebben. Producten als Veeam en technieken als PowerShell beheers je uiteraard

 

  • Je installeert, configureert en beheert netwerken die bestaan uit routers, switches en firewalls

 

  • Je installeert en beheert database- en webservices op basis van (My)SQL en Wildfly

Jij werkt bij Hellebrekers op de afdeling Industriële Procesautomatisering in een multidisciplinair en zelfsturend team. Vanuit de afdeling werken wij voor bedrijven in de maak- en procesindustrie. Wij ontzorgen deze klanten bij het optimaliseren van de productie-efficiëntie door middel van state of the art softwareapplicaties en besturingssystemen. Met een diversiteit aan specialismen zijn wij in staat grote meerwaarde te bieden aan onze klanten en zijn wij toonaangevend in de markt.

Industriële Procesautomatisering werkt vanuit 2 locaties: Nunspeet en Haaksbergen. Jouw standplaats is Nunspeet en ongeveer om de week werk je een dag in onze vestiging in Haaksbergen. Bij de cultuur in ons team horen kenmerken als winnaarsmentaliteit, professionaliteit en lef om vooruit te kijken.

Herken jij je in bovenstaande? Solliciteer dan direct!

Microsoft cloud Specialist

Kun jij onze klanten helpen bij het inrichten, aanpassen of troubleshooten van Microsoft cloud oplossingen zoals Office 365, Azure of de producten uit de Enterprise Mobility + Security suite? Stuur vanuit je eigen Office 365 omgeving ons dan eens een e-mail met je in Intune beheerde apparaat!

Bekijk vacature

Ben jij die Microsoft cloud specialist die al minimaal twee jaar ervaring heeft met Office 365 (ten minste met het Beheercentrum, Exchange Online, OneDrive voor Bedrijven en Skype voor Bedrijven) en zijn de begrippen AzureAD, Azure AD Connect, hybrid identity, cloud identity jou allang bekend? Ken je toevallig ook de weg in Microsoft Intune?

Dan ligt er een hele gave baan te wachten in Harderwijk! Je collega’s helpen bij de implementatie en migratie van Office 365 omgevingen, klanten helpen wanneer ze zelf de weg niet meer weten binnen deze oplossingen, klanten begeleiden bij het maken van inrichtingskeuzes, complexe problemen oplossen… jij draait er je hand niet voor om!
Natuurlijk ben jij enorm klantvriendelijk en zelfs een digibeet help jij voordeel te halen uit deze oplossingen!

Voor deze functie is het wel belangrijk dat je op de hoogte bent van het laatste nieuws in je vakgebied. Je weet dit te plaatsen binnen de context van de klant en kunt de vertaalslag maken naar kansen die dit oplevert.
Als specialist vind je het leuk om jouw kennis te delen met collega’s, klanten en vakgenoten. Je hebt passie voor je klant, bent resultaatgericht en wilt voorop blijven lopen in technologie. Jij hebt je Office 365 certificaten natuurlijk al in de pocket en staat te trappelen om de volgende certificaten te gaan behalen.

Kom dan bij een rebelse organisatie werken, waar ze overigens wel netjes met twee woorden spreken. Waar ze unieke arbeidsvoorwaarden hebben en alles net even anders doen!

Solliciteer direct!

Business Intelligence stagiair/ afstudeerder

Ben jij die knappe kop die ons gaat helpen met het ontwikkelen van gave BI oplossingen? Dan helpen wij jou met je studie!

Bekijk vacature

Onze klanten verzamelen enorm veel data maar doen hier nog niet altijd de juiste dingen mee of erger nog: ze doen er niets mee. Data is echter het nieuwe goud en dat goud gunnen wij onze klanten. Daarom zoeken wij een stagiaire of afstudeerder die ons gaat helpen de klant wakker te schudden. Wij willen onze klanten oplossingen bieden waarmee ze nieuwe inzichten krijgen in eigen data en marktdata.

Wij zoeken iemand die al langer een interesse heeft voor BI oplossingen, hier mee speelt en enorm nieuwsgierig is naar meer. Wanneer laat je ons jouw eerste dashboard zien?

Je bent pittig ambitieus, volgt de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied op de voet en je hebt zin in een gave stage- of afstudeeropdracht.

Wil jij aan de slag bij een rebelse organisatie, waar ze trouwens wel netjes met twee woorden spreken, en alles net even anders doen?

Reageer dan direct!

Microsoft Workplace consultant

Werkplekconcepten zijn aan het veranderen, traditionele werkplekconcepten maken plaats voor moderne digitale werkomgevingen. Hebben wij nu je aandacht te pakken en wordt jij helemaal enthousiast van een digitale werkomgeving op basis van Windows 10, Office 365 en EM+S oplossingen? Hop, hop… wij zijn op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Microsoft Intune, Autopilot, Windows 10… voor jou is het gesneden koek. Misschien ken je zelfs Workspace365 van binnen en buiten? Voor het uitvoeren van een e-mail migratie naar Office 365 draai jij je hand niet om. Je bent niet alleen technisch een kei maar je kunt daarnaast onze klanten ook gewoon goed vertellen wat een modern werkplekconcept is, hoe je hier voordeel mee kunt halen en welke veranderingen dit met zich mee brengt.

Als jij je herkend in bovenstaande profiel dan wordt het tijd om eens een bakje te gaan doen bij yellow arrow in Harderwijk. Een heel tof bedrijf met een snel groeiende klantenkring. Op welk niveau je ook binnenkomt er is bij yellow arrow altijd ruimte voor verdere ontwikkeling.

Voor deze functie is het wel belangrijk dat je op de hoogte bent van het laatste nieuws in je vakgebied. Je weet dit te plaatsen binnen de context van de klant en kunt de vertaalslag maken naar kansen die dit oplevert.
Als specialist vind je het leuk om jouw kennis te delen met collega’s, klanten en vakgenoten. Je hebt passie voor je vak, bent resultaatgericht en wilt voorop blijven lopen in technologie. Jij hebt je Windows 10 en Office 365 certificaten natuurlijk al in de pocket en staat te trappelen om de volgende certificaten te gaan behalen.

Kom dan bij een rebelse organisatie werken, waar we overigens wel netjes met twee woorden spreken. Waar we unieke arbeidsvoorwaarden hebben en alles net even anders doen!

Solliciteer direct!

Je gids in de digitale jungle
Je gids in de digitale jungle

Zo kun je solliciteren

Stuur ons je cv en vergeet er vooral niet bij te vertellen waarom jij zo goed bij yellow arrow past.

Mail je CV direct
yellow arrow gids
Gratis magazine?

Vraag de gratis yellow arrow gids aan en ontvang een magazine vol referenties, tips en nog veel meer.

Direct aanvragen