Home » Werken bij

Ken jij de weg in de jungle?

Hard werken, veel leren, maar vooral een beetje normaal doen. Dat is de yellow arrow cultuur. Die past je of die past je niet. Bij ons krijg je loon naar werken en collega’s die voor je door het vuur gaan. Niet stoppen bij het eerste idee, ook al is dat het beste. Verwachtingen zijn er om te overtreffen.

pittig ambitieus

Wij houden van aanpakken, werken met pit. Je wil groeien en daar best een rood hoofd voor krijgen.

veel vrijheid

Vast aantal vrije dagen? Doen we niet aan. Smartphone/ laptop/ tablet, die zoek je lekker zelf uit. Vrijheden die bij ons heel gewoon zijn.

leer momentje

We willen onze klanten elke dag beter van dienst zijn. Je bent misschien goed, maar nooit te goed om te leren. Niemand bij ons.

Wij zoeken

Microsoft cloud Specialist

Kun jij onze klanten helpen bij het inrichten, aanpassen of troubleshooten van Microsoft cloud oplossingen zoals Office 365, Azure of de producten uit de Enterprise Mobility + Security suite? Stuur vanuit je eigen Office 365 omgeving ons dan eens een e-mail met je in Intune beheerde apparaat!

Bekijk vacature

Ben jij die Microsoft cloud specialist die al minimaal twee jaar ervaring heeft met Office 365 (ten minste met het Beheercentrum, Exchange Online, OneDrive voor Bedrijven en Skype voor Bedrijven) en zijn de begrippen AzureAD, Azure AD Connect, hybrid identity, cloud identity jou allang bekend? Ken je toevallig ook de weg in Microsoft Intune?

Dan ligt er een hele gave baan te wachten in Harderwijk! Je collega’s helpen bij de implementatie en migratie van Office 365 omgevingen, klanten helpen wanneer ze zelf de weg niet meer weten binnen deze oplossingen, klanten begeleiden bij het maken van inrichtingskeuzes, complexe problemen oplossen… jij draait er je hand niet voor om!
Natuurlijk ben jij enorm klantvriendelijk en zelfs een digibeet help jij voordeel te halen uit deze oplossingen!

Voor deze functie is het wel belangrijk dat je op de hoogte bent van het laatste nieuws in je vakgebied. Je weet dit te plaatsen binnen de context van de klant en kunt de vertaalslag maken naar kansen die dit oplevert.
Als specialist vind je het leuk om jouw kennis te delen met collega’s, klanten en vakgenoten. Je hebt passie voor je klant, bent resultaatgericht en wilt voorop blijven lopen in technologie. Jij hebt je Office 365 certificaten natuurlijk al in de pocket en staat te trappelen om de volgende certificaten te gaan behalen.

Kom dan bij een rebelse organisatie werken, waar ze overigens wel netjes met twee woorden spreken. Waar ze unieke arbeidsvoorwaarden hebben en alles net even anders doen!

Solliciteer direct!

Microsoft Workplace consultant

Werkplekconcepten zijn aan het veranderen, traditionele werkplekconcepten maken plaats voor moderne digitale werkomgevingen. Hebben wij nu je aandacht te pakken en wordt jij helemaal enthousiast van een digitale werkomgeving op basis van Windows 10, Office 365 en EM+S oplossingen? Hop, hop… wij zijn op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Microsoft Intune, Autopilot, Windows 10… voor jou is het gesneden koek. Misschien ken je zelfs Workspace365 van binnen en buiten? Voor het uitvoeren van een e-mail migratie naar Office 365 draai jij je hand niet om. Je bent niet alleen technisch een kei maar je kunt daarnaast onze klanten ook gewoon goed vertellen wat een modern werkplekconcept is, hoe je hier voordeel mee kunt halen en welke veranderingen dit met zich mee brengt.

Als jij je herkend in bovenstaande profiel dan wordt het tijd om eens een bakje te gaan doen bij yellow arrow in Harderwijk. Een heel tof bedrijf met een snel groeiende klantenkring. Op welk niveau je ook binnenkomt er is bij yellow arrow altijd ruimte voor verdere ontwikkeling.

Voor deze functie is het wel belangrijk dat je op de hoogte bent van het laatste nieuws in je vakgebied. Je weet dit te plaatsen binnen de context van de klant en kunt de vertaalslag maken naar kansen die dit oplevert.
Als specialist vind je het leuk om jouw kennis te delen met collega’s, klanten en vakgenoten. Je hebt passie voor je vak, bent resultaatgericht en wilt voorop blijven lopen in technologie. Jij hebt je Windows 10 en Office 365 certificaten natuurlijk al in de pocket en staat te trappelen om de volgende certificaten te gaan behalen.

Kom dan bij een rebelse organisatie werken, waar we overigens wel netjes met twee woorden spreken. Waar we unieke arbeidsvoorwaarden hebben en alles net even anders doen!

Solliciteer direct!

Zo kun je solliciteren

Stuur ons je cv en vergeet er vooral niet bij te vertellen waarom jij zo goed bij yellow arrow past.

Mail je CV direct
Gratis whitepaper?

Alles wat je moet weten over Workspace 365 en hoe je daarmee je werk kan vereenvoudigen.

Downloaden