Home » Werken bij

Wij zoeken

Strategisch Microsoft 365 consultant

Jij bouwt SharePoint intranet omgevingen die er niet alleen gelikt uitzien maar waar de organisatie ook precies in kan vinden waar ze naar op zoek zijn. Informatie beheer vraagstukken rondom SharePoint en Microsoft Teams beantwoord je onderbouwd en met een sterke visie in gedachten, in Jip en Janneke taal. Je kent niet alleen de techniek rondom SharePoint en Microsoft Teams maar snapt ook hoe bedrijfsprocessen rondom deze oplossingen vanuit het Power Platform toekomstbestendig ingericht kunnen worden. Hou je van vrijheid en neem je verantwoordelijkheid? Solliciteer dan bij yellow arrow. Wij kijken er nu al naar uit om je te ontmoeten.

 

Vacature | Strategisch Microsoft 365 consultant | 32 – 40 uur | HBO | Nunspeet

Bekijk vacature

Zo zou jouw week eruit kunnen zien:

 • Je begint je werkweek met een verse kop heerlijke bonenkoffie en wat gezellige weekend verhalen van je collega’s. Dan is het tijd om aan de slag te gaan. Als je de kantoorjungle betreedt waan je je in een oase van planten en dieren. Het jungle thema hebben we natuurlijk ook doorgetrokken in ons kantoor.
 • Oh IT’ers! Die heb je op kantoor natuurlijk om je heen. Jij voelt je thuis in deze wereld dus dat is voor jou geen enkel probleem.
 • Op dinsdag ga je met een collega naar een (potentiële) klant toe om een vraagstuk dat er ligt te bespreken en uit te leggen hoe wij ze verder kunnen helpen. Jij bent in dit gesprek de persoon met kennis van de oplossingen die ingezet kunnen worden. In de middag werk je samen je collega een plan van aanpak uit waarmee je de klant kunt overtuigen het vraagstuk op te pakken met yellow arrow.
 • Vandaag (woensdag) ga je verder met een project dat pas gestart is: de implementatie van een nieuwe SharePoint Online omgeving als intranetoplossing en de implementatie van een Microsoft Teams omgeving als samenwerkingsoplossing. Omdat je een goed functioneel en technisch ontwerp hebt uitgewerkt als voorbereiding op de implementatie verloopt dit lekker soepel en zonder verrassingen.
 • Op donderdagochtend ga je eerst even sporten en daarna een Teams overleg in met een klant die zorgen heeft over de beheersbaarheid van informatie in Microsoft 365 toepassingen. Omdat het vraagstuk eigenlijk verder gaat dan alleen de informatiebeheersing haak je een collega aan die alles weet. Samen met de klant zetten jullie de mogelijkheden op een rijtje en beschrijven wat er voor nodig is om dit uit te voeren. Dit leg je voor aan je collega van sales die er op zijn beurt weer een voorstel van maakt. Aan het einde van de dag gaat dit voorstel naar de klant.
 • Je hebt een aantal projecten zo goed als klaar en vandaag heb je tijd ingeplant om deze projecten te documenteren en over te dragen aan je collega’s of aan de klant zodat zij het dagelijkse beheer kunnen uitvoeren. Lekker dagje op kantoor waar je ook die voortreffelijk geregelde lunch meepakt.

Dit is wie jij bent

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau (op het gebied van technische informatica).
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als SharePoint/ Teams/ Microsoft 365 consultant en hebt daardoor diepgaande kennis van SharePoint en Teams.
 • Wat wij ook belangrijk vinden is zelfstandigheid, creativiteit en doelgerichtheid. Soms moet je even buiten de gebaande paden op zoek naar een oplossing waarmee de klant echt geholpen is. Jij krijgt hier juist energie van en draait je hand er niet voor om.
 • Je hebt ervaring met het uitvoeren van ontwerp en definitiefases en je kunt helpen om beleid invulling te geven. Je kunt organisaties helpen met vraagstukken zoals het ontwikkelen van een Document Management Systeem of het uitdenken van een migratie strategie.

Dit is wat je krijgt als strategisch Microsoft 365 consultant

 • Een verantwoordelijke rol waarbij je op veel vlakken impact kunt maken.
 • Af en toe buikpijn van het lachen als collega’s zich van hun beste kant laten zien.
 • Veel vrijheid om je werkzaamheden uit te voeren zoals jij dat wil. Je bepaalt zelf je begin- en eindtijd van je werkdag.
 • Oh ja, een onbeperkt aantal vrije dagen.
 • Ruime mobiliteitsregeling waarmee je eigen je vervoer kunt vormgeven.
 • Een apparaat-budget waarmee je een eigen laptop/ telefoon uitkiest.
 • Een goed salaris met een bonusregeling
 • Legio potjes tafeltennis… als je daar van houdt tenminste. Er wordt hier namelijk behoorlijk wat af-getennist! Of tafelvoetbal, of Fifa of Mario Kart…

Is dit jouw baan?

Is jouw hart sneller gaan kloppen bij het lezen van deze vacature en wil je graag werken bij het tofste bedrijf van de veluwe?

Bam,  bel, app of mail dan snel met onze werkgelukregelaar Marije Schuur! Ons telefoonnummer is 085 – 273 83 13, ons mailadres: hallo@yellowarrow.nl. Een Whatsapp bericht mag natuurlijk ook! Deze kun je sturen naar: 06 2536 7107. De sluitingsdatum voor deze vacature is 30 juni 2022.

Kijk voor meer informatie over yellow arrow bij ‘Over ons‘.

Ken jij de weg in de jungle?

Hard werken, veel leren, maar vooral een beetje normaal doen. Dat is de yellow arrow cultuur. Die past je of die past je niet. Bij ons krijg je loon naar werken en collega’s die voor je door het vuur gaan. Niet stoppen bij het eerste idee, ook al is dat het beste. Verwachtingen zijn er om te overtreffen.

pittig ambitieus

Wij houden van aanpakken, werken met pit. Je wil groeien en daar best een rood hoofd voor krijgen.

veel vrijheid

Vast aantal vrije dagen? Doen we niet aan. Smartphone/ laptop/ tablet, die zoek je lekker zelf uit. Vrijheden die bij ons heel gewoon zijn.

leer momentje

We willen onze klanten elke dag beter van dienst zijn. Je bent misschien goed, maar nooit te goed om te leren. Niemand bij ons.

Zo kun je solliciteren

Stuur ons je cv en vergeet er vooral niet bij te vertellen waarom jij zo goed bij yellow arrow past.

Mail je CV direct