Home » Werken bij

Wij zoeken

Finance & HR Medewerker

Ben je een tikkeltje rebels, hou je wel van wat gekkigheid op de werkvloer en kom je uit voor je mening? Wij kunnen dit wel waarderen. Als je dan ook nog wat kaas hebt gegeten van HRM en Finance, dan nodigen we je uit om te solliciteren. We kijken er nu al naar uit je te ontmoeten!

 

Vacature | Finance & HR Medewerker 

24 uur per week | Nunspeet

Bekijk vacature

Wat ga jij doen als Finance & HR Medewerker?

 • Het is het begin van een nieuwe werkweek en na een verse kop heerlijke bonenkoffie en wat gezellige weekend verhalen van je collega’s is het tijd om aan de slag te gaan. Als je de kantoorjungle betreedt waan je je in een oase van planten en dieren. Er is namelijk een gave verbouwing bezig (naar verwachting is dit april klaar) waarbij we het jungle thema hebben doorgetrokken in het ontwerp.
 • Oh en IT’ers! Die heb je ook om je heen. 9 stuks om precies te zijn. Jij voelt je thuis in deze mannenwereld.
 • Je opent je agenda en ziet dat er deze week een aantal projecten opgepakt moeten worden. Er start namelijk over 2 weken een nieuwe collega, waar nog een inwerkprogramma voor gemaakt moet worden. Je schiet direct even een afspraak in met 2 collega’s om daar wat input voor te verkrijgen.
 • Dan zie je dat er over 6 weken een bepaalde tijd contract van een medewerker afloopt. Deze medewerker functioneert super goed en krijgt dus zijn contractverlenging. Je opent de fraai vormgegeven ‘one pager’ en vult de velden in die van belang zijn. Gelukkig bij ons geen formele, zakelijke, dikke contracten, maar gewoon een gezellig document op 1 A4-tje. Veel beter toch?
 • Ook plan je een uurtje tijd voor jezelf in om Het Junglebook (lees: personeelshandboek) nog eens na te lopen en waar nodig aan te passen. De afgelopen maanden zijn er namelijk weer flink wat nieuwe ontwikkelingen geweest. Leuk om daar wat over te vermelden.
 • Je hoorde ook van een collega dat hij gaat verhuizen en stuurt even een felicitatiekaartje namens alle collega’s. Want als er iemand attent is, dan ben jij het wel. Met een team van 10 medewerkers is er persoonlijke aandacht voor iedereen. Je vindt het dan ook hartstikke leuk om originele cadeautjes voor collega’s te bedenken wanneer ze jarig zijn of bijvoorbeeld een jubileum bereiken. Je laat dit niet zomaar aan je voorbijgaan.
 • In de middag heb je een 1-op-1 gesprek gepland staan met een collega die niet zo lekker in zijn vel zit. Want ook als het met een collega even wat minder gaat voel jij dit aan. Jij als HR-professional pikt deze signalen feilloos op en gaat hierover in gesprek om te kijken wat je voor deze collega kunt betekenen. Je bent de ogen en oren van het bedrijf en doet er alles aan om het werkgeluk van je collega’s continu te verbeteren.
 • Aan het einde van de dag heb je 2 uurtjes ingepland om wat financieel administratieve werkzaamheden op te pakken. Je verwerkt wat facturen en declaraties, beantwoord vragen van debiteuren en crediteuren. Ook zet je de salarissen van de medewerkers klaar om uit te betalen. Oh, door de groei van de organisatie wordt de administratie complexer. Jij ziet dit en weet dit proces telkens een beetje beter te maken. Wat heb je toch een heerlijk afwisselende baan!
 •  

Dit is wie jij bent als Finance & HR Medewerker

 • Je hebt een MBO-4/HBO diploma in de richting van Finance of HRM (het mag ook een andere relevante opleiding zijn of verkregen werkervaring in die richting).
 • We verwachten dat je (snel) zelfstandig kunt werken, het is daarom handig als je al wat ervaring hebt met Finance- en HR-werkzaamheden.
 • Je staat stevig in je schoenen en met jouw enthousiasme weet je mensen mee te krijgen. Je voelt je thuis in een ‘mannencultuur’ en schakelt makkelijk tussen verschillende werkzaamheden.
 • IT-kennis is er al genoeg binnen de organisatie daar hoef je niet over in te zitten. Kennis van de Microsoft Office pakketten is een must en ken je Exact Online toevallig ook al, dan is dat helemaal mooi.
 • De functie is heel allround en geen week zal hetzelfde zijn. Je vindt het dan ook niet erg om ook overige ‘office gerelateerde werkzaamheden’ op te pakken. In de toekomst zou je je uren mogelijk kunnen gaan uitbreiden.

 

Dit is wat je krijgt als Finance & HR Medewerker

 • Een verantwoordelijke rol waarbij je op veel vlakken impact kunt maken.
 • Af en toe buikpijn van het lachen als collega’s zich van hun beste kant laten zien.
 • Veel vrijheid om je werkzaamheden uit te voeren zoals jij dat wil.
 • Een bruto maand salaris tussen de €2.100,- en €2.800,- o.b.v. 40 uur (afhankelijk van je opleiding en werkervaring)*Ben je een junior in de vakgebieden dan zal je salaris naar verwachting tussen de €2.100,- en €2.300,- bruto per maand zijn. Heb je meer ervaring, dan zal dit wat hoger liggen maar met een max van €2.800,- (je exacte salaris zal bepaald worden nadat er gesprekken hebben plaatsgevonden).
 • Legio potjes tafeltennis… als je daar van houdt tenminste. Er wordt hier namelijk behoorlijk wat af-getennist!
 • Iedere vrijdag sluiten we de week af met een hapje en een drankje. Dit doen we aan onze spiksplinternieuwe bar en dan voegen we ons samen met de rest van de bedrijven in ons pand. Soms is het zo gezellig dat we nog wat langer blijven hangen. We houden wel van wat Nunspeet-se gezelligheid!
 •  

Finance & HR Medewerker jouw baan?

Is jouw hart sneller gaan kloppen bij het lezen van deze vacature en wil je kans maken op deze uitdagende job? Solliciteer dan direct!

Dit doe je eenvoudig door je interesse kenbaar te maken bij Daniëlle, onze Werkgeluk Regelaar, via WhatsApp (06-53726668) óf verstuur een volledige sollicitatie naar: danielle.van.dusschoten@yellowarrow.nl

De sluitingsdatum voor deze vacature is 19 maart, maar mochten wij eerder enthousiast van iemand zijn geworden, dan zal de vacature mogelijk eerder sluiten.

Kijk voor meer informatie over yellow arrow bij ‘Over ons’.

>> Het hoofdkantoor van yellow arrow bevindt zich op de Marconiweg 22C, 8071 RA in Nunspeet. <<

Voor deze vacature werken wij NIET samen met uitzend-of werving & selectiebureaus. Acquisitie is dan ook zonde van jouw en onze tijd.

Ken jij de weg in de jungle?

Hard werken, veel leren, maar vooral een beetje normaal doen. Dat is de yellow arrow cultuur. Die past je of die past je niet. Bij ons krijg je loon naar werken en collega’s die voor je door het vuur gaan. Niet stoppen bij het eerste idee, ook al is dat het beste. Verwachtingen zijn er om te overtreffen.

pittig ambitieus

Wij houden van aanpakken, werken met pit. Je wil groeien en daar best een rood hoofd voor krijgen.

veel vrijheid

Vast aantal vrije dagen? Doen we niet aan. Smartphone/ laptop/ tablet, die zoek je lekker zelf uit. Vrijheden die bij ons heel gewoon zijn.

leer momentje

We willen onze klanten elke dag beter van dienst zijn. Je bent misschien goed, maar nooit te goed om te leren. Niemand bij ons.

Zo kun je solliciteren

Stuur ons je cv en vergeet er vooral niet bij te vertellen waarom jij zo goed bij yellow arrow past.

Mail je CV direct