-
Over ons

Wij maken IT makkelijk

Gretige digitale doeners die het geluk hadden elkaar te vinden. Dat is yellow arrow. Alleen als wij gek zijn op ons werk, halen onze klanten er het maximale uit. 

Leer ons kennen
_LDJ3406

yellow arrow in nummers

9+
Klant beoordeling
325+
Hele toffe klanten

De mens staat centraal

Alles wat we bij yellow arrow doen, staat in het teken van mensen. Het is namelijk niet de techniek, maar de mens die het succes bepaalt. Daarom is het voor ons de kunst om adoptie te bewerkstelligen: slimmer en veiliger samenwerken met behulp van digitale middelen.

Tim en Renee

Moeilijke dingen makkelijk maken

We maken moeilijke dingen makkelijk. Door middel van heldere afspraken en processen, door moeilijk jargon te vermijden en door ervoor te zorgen dat iedereen, met én zonder IT-kennis, de toegevoegde waarde van digitale middelen in de dagelijkse praktijk kan brengen.

Team yellow arrow ontzorgt

All-in

We gaan all–in en starten alleen vanuit een wederzijdse klik. Dé voorwaarde om een duurzame relatie op te kunnen bouwen. En naast rendement, efficiëntie en bedrijfsgroei werken we ook aan breed gedragen maatschappelijke thema’s.

_LDJ3632

Dé kweekvijver van (IT–)talent

Binnen de muren werken we aan dé kweekvijver van (IT–)talent als tofste werkgever (en omscholer) van Nederland. Buiten de muren sturen we op technische én strategische waarde voor klanten, eindgebruikers van digitale producten, en de maatschappij.

_LDJ6693

Dit is onze cultuur

Bij yellow arrow vind je niet direct de mensen die je misschien verwacht aan te treffen bij een organisatie met IT als kern. Wel zo leuk voor ons, en voor jou. 

We zeggen het niet alleen zelf

Digitale vooruitgang is waar we het uiteindelijk allemaal voor doen, het liefst met een glimlach. Het is mooi om te zien dat dat nog lukt ook. 

Ontmoet het team

Klaar om ook hard te gaan?
Het zou toch wat zijn als je jouw foto hierboven tussen ziet staan? Je weet wat je te doen staat!