-
Projecten

De weg naar goede samenwerking

Je zou het misschien niet zeggen van die 'snelle IT-jongens', maar wij houden niet van moeilijk gedoe. Daarom werken wij met een Strak Plan©. Iedereen weet waar hij aan toe is en het levert ons en onze opdrachtgevers al jaren resultaat op.

Bekijk onze cases
cees x tjibbe 1

De vijf stappen naar succes

Alles dat we bij yellow arrow doen, staat in het teken van mensen. Het is namelijk niet de techniek, maar de mens die het succes bepaalt. Daarom is het voor ons de kunst om adoptie te bewerkstelligen: slimmer en veiliger samenwerken met behulp van digitale middelen.

We maken moeilijke dingen makkelijk. Door middel van heldere afspraken en processen, door jargon te vermijden en door ervoor te zorgen dat iedereen - met en zonder IT-kennis - de toegevoegde waarde van digitale middelen in de dagelijkse praktijk kan brengen.

Van analyse, advies, strategie, realisatie naar adoptie.

_LDJ6622

80% van de inspanningen moet je richten op mensen, 20% op de techniek 

Digitalisering biedt kansen, maar kan ook chaos veroorzaken. Daarom is het belangrijk dat jouw mensen de techniek begrijpen, omarmen en adopteren. Want als je mensen de weerwaarde niet zien, zit IT je alleen maar in de weg. 

  • De vaardigheden niet op orde
  • De doelen niet helder
  • Geen draagvlak
adoptie

Hier hebben wij aandacht voor

Gelukkig weten wij precies welke middelen we moeten inzetten om jouw organisatie voor te bereiden op de verandering die aanstaande is.

Jeroen-2-1
“Wat niet kan, is nog nooit gebeurd, dus we gaan het gewoon doen.”
Jeroen Tuin
yellow arrow

Onze adoptie. Vier stappen naar succes

Het resultaat van onze aanpak

Je bent in goed gezelschap

Digitale vooruitgang is waar we het uiteindelijk allemaal voor doen. Het is mooi om te zien dat dat nog lukt ook. Onze klanten vertellen het je graag.

Bronnen waar je wat aan hebt.

Klaar om aan de slag te gaan?
Vertel ons waar je heen wilt met jouw organisatie, dan selecteren wij de oplossingen. Helder en onafhankelijk.