-
yellowGIDS-modernewerkplek

yellowGIDS Moderne Werkplek

Bij een oplevering van onze moderne werkplekoplossingen zorgen wij er natuurlijk voor dat alles werkt zoals het bedoeld is. Maar net zo belangrijk is dat het blijft werkten. Altijd en overal. Daar zorgen wij voor met onze yellowGIDS Moderne Werkplek dienst. En zijn er toch problemen of moet er iets gewijzigd worden dan doet onze servicedesk dat. Goed en snel!

Afspraak maken
_LDJ3151-1

Waarom is een 'Moderne werkplek' zo belangrijk?

Onze yellowGIDS diensten bieden een combinatie van ondersteuning bij problemen en het beheer van de bestaande omgeving én verkenning van nieuwe functionele mogelijkheden.

Wij helpen jullie met de benodigde IT ondersteuning. Onze mensen vormen samen met jullie mensen één team. Wij helpen jullie incidenten op te lossen of wijzigingen door te voeren en jullie besluiten zelf wanneer yellow arrow hierbij moet ondersteunen. Dat kan zijn op het moment dat de medewerkers van jullie niet over de juiste kennis beschikken maar ook wanneer jullie de mensen niet beschikbaar hebben.

We maken gebruik van moderne beheermiddelen zoals Microsoft Intune, Lighthouse en de Microsoft 365 en Azure beheercenters. We opereren re-actief maar vooral ook pro-actief. Voorkomen is beter dan genezen.

Moderne werkplek

De YellowGIDS  Moderne werkplek dienst is er in 3 varianten:

  • yellowGIDS Grandioos. Ons alles-in-1 pakket. Projecten, technische en strategische ondersteuning, wijzigingen en implementatie van nieuwe functionaliteiten. En dat voor een vast bedrag per gebruiker per maand.
  • yellowGIDS. Bijna net zo grandioos. Onze ondersteuningsdienst voor al onze moderne werkplekoplossingen. Technische en strategische ondersteuning vanuit onze eigen servicedesk.
  • yellowGIDS Lite. Het ideale verlengstuk van je eigen ICT-organisatie. Diepgaande kennis en capaciteit beschikbaar op alleen die momenten dat je het nodig hebt. En voor alleen de oplossingen waar jullie zelf tekort komen.

 

moderne werkplek zonder achtergrond!

Kies de variant die het best bij je organisatie past: 

 

Middel 5

 

Tim-3
“Als jij ons vertelt waar je heen wilt met jouw organisatie, dan selecteren wij wel de oplossingen die ondersteunen bij het bereiken van dat doel. Helder en onafhankelijk.”
Tim Krijgersman
Cirkelvertegenwoordiger Support

Oplossingen  waar we mee werken 

Je bent in goed gezelschap

Digitale vooruitgang is waar we het uiteindelijk allemaal voor doen. Het is mooi om te zien dat dat nog lukt ook. Onze klanten vertellen het je graag.

Bronnen waar je wat aan hebt.

Klaar om aan de slag te gaan?
Vertel ons waar je heen wilt met jouw organisatie, dan selecteren wij de oplossingen. Helder en onafhankelijk.