Maak kennis met ons slimme VoIP platform

Home » Blog » Doorgaan waar ISDN stopt

Telefonie is gewoon onderdeel van de digitale werkplek

Met ons VoIPGRID platform veranderen wij telecom. Samen met onze partner VoIPGRID werken we bij yellow arrow iedere dag aan het slimmer, beter en vooral minder complex maken van telefonie. Ons VoIP-platform is volledig ontwikkeld rondom gebruiksgemak voor onze klanten.

Bellen was nog nooit zo eenvoudig

Bij yellow arrow helpen wij organisaties om overal, altijd en slim (samen) te werken. Hierdoor krijgen medewerkers in een organisatie de vrijheid om te gaan werken waar en wanneer ze maar willen. Er zijn echter wel goede communicatie middelen nodig om afstemming te hebben met collega’s of klanten op een professionele manier. We zien dat communicatie over verschillende kanalen verloopt: via e-mail, instant messaging, conference calls maar ook gewoon via de telefoon. De telefoon is nog steeds een heel belangrijk communicatiemiddel in organisaties. Dit onderdeel kunnen we dan ook niet links laten liggen bij het aanbieden van een moderne werkplekomgeving. Aangezien ISDN gaat stoppen is het tijd om hier eens naar te gaan kijken.

 

Van ISDN naar VoIP

Telefonie wordt vaak nog behandeld als een stuk techniek dat specialistische kennis vereist. Een stuk techniek waar vooral de telecommannen zich druk om maken maar waar IT-ers, volgens de telecommannen, vanaf moeten blijven. Als we het hebben over telefonie in een ISDN omgeving dan is dit misschien nog wel terecht maar wanneer we het hebben over moderne telefonie op basis van Voice Over IP (bellen via het internet) dan is de specialistische kennis niet meer nodig, daar hebben wij namelijk ook behoorlijk veel verstand van. Sterker nog wij zien dit als een onmisbaar communicatiemiddel dat hoort bij een moderne werkplek.

 

Nu is er in het telefonielandschap ook nog eens een ontwikkeling die we even onder de aandacht willen brengen: ISDN stopt!

 

Het zal je niet zijn ontgaan: vanaf september 2019 komt er een einde aan ISDN. Aanbieders van ISDN hebben aangegeven dat zij de stabiliteit en kwaliteit van ISDN lijnen in de toekomst niet meer kunnen garanderen. Tijd dus voor een alternatief en daar moet je niet te lang mee wachten.

 

Door de uitfasering van ISDN is de overstap naar bellen via het internet (VoIP) een vereiste. Veel organisaties stappen over naar onze gehoste telefonie oplossing. Dit heeft nogal wat voordelen.

 

VoIPGRID, onze hosted telefonie oplossing

Met hosted telefonie maak je geen gebruik meer van een fysieke telefooncentrale op je locatie, maar verplaats je deze intelligentie naar ons VoIPGRID platform in de cloud. Telefonie is dan geen hardware oplossing meer, maar een op diensten gebaseerde oplossing. Hosted telefonie is de eerste stap naar betalen voor wat je daadwerkelijk gebruikt en optimale bereikbaarheid, waar je ook werkt.

 

De eerste zes voordelen van ons VoIP platform:

  • Betalen naar gebruik: geen dure onderhoudscontracten, een lagere investering ten opzichte van een fysieke telefooncentrale;
  • Vast bedrag per maand: je betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand, inclusief automatische updates en upgrades;
  • Onbeperkt opschalen: groeit je bedrijf, dan schaal je hosted telefonie met gemak op. Krimpt je bedrijf? Geen zorgen, alle diensten zijn per dag opzegbaar.
  • Optimale bereikbaarheid: medewerkers zijn altijd bereikbaar op één telefoonnummer, waar ze ook zijn. Met onze app wordt je smartphone je mobiele en vaste telefoon in één, waardoor je geen enkel zakelijk telefoontje meer mist;
  • Volledige integratie: vaste telefonie, mobiele telefonie en IT kunnen volledig worden geïntegreerd via hosted telefonie. Met onder meer onze app en CRM-koppeling kun je nog efficiënter werken;
  • Bespaar op je telefoonkosten: dankzij hosted telefonie heb je geen dure ISDN-lijnen meer nodig, maar bel je via het internet. Daarnaast liggen de gesprekskosten lager dan bij de huidige traditionele lijnen.

 

Onze klanten zijn erg blij met deze oplossing. Zo ook Willem van Veen van de fit20 franchise organisatie: “Ons hoofdkantoor en een groot deel van de 117 studio’s maken al een aantal jaar met grote tevredenheid gebruik van dit VoIP platform. Het voordeel is dat je overal waar een internetverbinding beschikbaar is, kan bellen en gebeld kan worden. We gebruiken hiervoor VoIP toestellen, maar ook apparaten zoals PC’s of Chromebooks. Het configureren van de “belcentrale” gaat online en is super simpel. Yellow arrow heeft veel kennis en is zeer klantgericht, echt een aanrader.”

Nieuwsgierig geworden naar deze oplossing? Bekijk dan onderstaande filmpje eens en neem contact met ons op!

Wacht niet te lang met overstappen, voor je het weet is het september! Informeer snel naar de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Gratis IT scan

Wij lichten je organisatie door en presenteren kansen en gevaren op het gebied van IT. Gratis, maar dus zeker niet voor niks.

Ik wil de gratis scan

Ik bel je terug

Direct telefonisch je vragen beantwoord krijgen? Laat je telefoonnummer achter, ik bel je zo snel mogelijk terug.

Gratis whitepaper?

Alles wat je moet weten over Workspace 365 en hoe je daarmee je werk kan vereenvoudigen.

Downloaden