MICROSOFT 365

Waarom zou je je heil gaan zoeken in allerlei vage programmaatjes als er een vertrouwd platform voor je klaarstaat?

Home » Microsoft 365

Microsoft 365: de smeerolie van je bedrijf

Natuurlijk ben je bekend met Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Maar Microsoft 365 (voorheen Office 365) heeft nog zó veel meer toepassingen te bieden die jou en je organisatie kunnen helpen. Met Microsoft 365 heb je de beschikking over andere geïntegreerde applicaties als Microsoft To Do, Planner en Forms waarmee je werk makkelijker en efficiënter wordt. Microsoft 365 neem je als maand- of jaarabonnement af. Omdat Microsoft het pakket continue blijft updaten, gebruik je altijd de recentste versie. Er zijn verschillende abonnementsvormen beschikbaar. Met de Business-variant, die tot maximaal 300 licenties gaat, haal je veel voor weinig in huis. Welk abonnement past bij jouw organisatie? Neem contact op en we vertellen het je!

 

Omdat Microsoft 365 vanuit meerdere moderne Europese datacenters wordt uitgevoerd is de kans op een storing of uitval bijzonder klein. Ook met de veiligheid zit het wel snor: via het Security Center kun je precies zien hoe veilig je omgeving is en wat er voor wie beschikbaar is. De meest gebruikte toepassingen zijn Microsoft Teams, SharePoint Online, OneDrive en Exchange Online.

Op zoek naar meer informatie over ICT in het onderwijs en hoe Microsoft 365 daarin kan bijdragen? Lees dan snel verder op onze pagina speciaal voor ICT in het onderwijs.

Microsoft 365 bij Yellow Arrow

 • Compleet maatwerk
 • Implementatie van A tot Z en daarna
 • Persoonlijke service en advies
Adviesafspraak
Mark

Onze aanpak

Door het grote aantal toepassingen en mogelijkheden van Microsoft 365 bestaat het risico dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Vooral als je gebruikers zomaar zonder enige context alle toepassingen geeft die er bestaan. Ons advies: denk groot maar begin klein.

 

Samen met jou kijken we naar de doelen die je voor ogen hebt. Op basis daarvan selecteren we oplossingen die je ondersteunen bij het bereiken van dat doel. Ook kijken we naar aspecten als:

 

 • De grootte van de gebruikersgroep;
 • Eventuele betrokkenheid van externen;
 • Mate van (in)formaliteit;
 • De invloed van de oplossing op specifieke processen.

 

Zaken die niets met techniek te maken hebben kunnen wel bepalend zijn voor het gebruik. Uit ervaring weten we dat het succes in dit soort trajecten maar voor 20% in de techniek zit en dus voor 80% in het gebruik en de gebruikers. Hoe we er dan voor zorgen dat het lukt? Lees meer over onze aanpak!

 

De grootste voordelen van Microsoft 365

 • Geen grote eenmalige investeringen meer;
 • Overal en altijd te (samen)werken;
 • Gebruik op 5 apparaten per licentie;
 • Altijd de nieuwste versie van alle toepassingen;
 • Vereenvoudigd en minder beheer.

 

De handigste toepassingen van Microsoft 365:

Microsoft Teams

Dé hub voor samenwerking binnen Microsoft 365. Chatten, bellen, vergaderen, samenwerken aan documenten: het kan allemaal. Handig voor projecten en geheel aanpasbaar aan het team. Met de ‘instant messaging’-functionaliteit verminder je de hoeveelheid interne e-mail en heb je meer grip op reactietijden. Ook zie je meteen of een medewerker beschikbaar is voor een reactie. Effectiever werken met Teams? Download de gratis tips.

SharePoint Online

Nieuws, informatie, kennis en gebeurtenissen delen en vastleggen, dat is waar het in SharePoint Online om draait. Door het toepassen van logische structuren en informatie aan te vullen met specifieke eigenschappen wordt die moeiteloos gevonden. SharePoint Online is een intranetoplossing waarbinnen je eenvoudig kunt samenwerken.

OneDrive

Voor het opslaan van persoonlijke bestanden (zoals “Mijn Documenten”) wordt OneDrive voor bedrijven ingezet. Deze toepassing is voor documenten die persoonlijk zijn en niet of met een enkeling gedeeld mogen worden.

Exchange Online

Een veelgebruikte toepassing is de veilige e-mailoplossing van Microsoft 365. Of je nu achter een desktop, een laptop, een smartphone of een tablet: zit met één klik op het scherm beschik je over je e-mail, je agenda, je contactpersonen en je takenlijst. Deze e-mailtoepassing integreert niet alleen met alle aanwezige oplossingen in Microsoft 365, maar ook met de meeste bedrijfsapplicaties van derden.

Klanten die al succesvol gebruik maken van deze oplossing

“Het bleek veel slimmer te zijn om de diensten onder te brengen in Microsoft Cloud-oplossingen.”

Wim Verdouw
Kattenberg Verhuizingen

Lees verder

Gratis IT scan

Wij lichten je organisatie door en presenteren kansen en gevaren op het gebied van IT. Gratis, maar dus zeker niet voor niks.

Ik wil de gratis scan

Ik bel je terug

Direct telefonisch je vragen beantwoord krijgen? Laat je telefoonnummer achter, ik bel je zo snel mogelijk terug.