-
Moderne werkplek
-
Microsoft Azure

Flexibel, schaalbaar en robuust

Fysieke servers in een datacenter: doen we niet meer aan. Althans, liever niet. Veel applicaties en toepassingen zijn als clouddienst beschikbaar. En voor die applicaties die dat nog niet zijn, hebben we het Microsoft Azure platform. Een publieke clouddienst waar servers en toepassingen in gecreëerd kunnen worden. Wij weten hoe je het flexibel, schaalbaar en robuust inzet.

Plan een demo
marjolein x lucie
Talloze toepassingen

Ongekende mogelijkheden

Microsoft Azure heeft meer dan 200 toepassingen beschikbaar. Met behulp van deze toepassingen zijn volledige IT-infrastructuren te realiseren. Of het nu gaat om firewalls, servers, databases of applicaties... Het is allemaal flexibel en schaalbaar in te zetten. Traditionele toepassingen kunnen zo ook ingepast worden in de moderne werkplek.

Image-2-v2_480x480
Veilig werken

Bescherm wat belangrijk is

Er zijn veel mogelijkheden binnen het Azure-platform beschikbaar om een veilige en robuuste omgeving te bouwen. Meer dan je in een eigen datacenter kunt bedenken en realiseren. Maar niet alles staat standaard aan. Met de juiste kennis van zaken bouwen wij veilige infrastructuren en toepassingen waarmee je jaren vooruit kunt.

_LDJ3597

Geen gedoe. In vijf stappen naar succes

Ontdek onze aanpak

Microsoft solution partner

Wij gaan voor het hoogst haalbare. Altijd. Wij zijn dan ook een Microsoft solution partner voor het onderdeel Modern Work. Wij kennen de oplossingen van binnen en buiten. Weten met welk doel we de oplossingen in kunnen zetten en welke digitale vaardigheden er nodig zijn om het maximale rendement uit een oplossing te halen.

Klaar om aan de slag te gaan?
Vertel ons waar je heen wilt met jouw organisatie, dan selecteren wij de oplossingen. Helder en onafhankelijk!