VoIP TELEFONIE

Nee, we lopen niet dertig jaar achter als we over telefonie beginnen. Lees maar verder.

Home » VoIP telefonie

VoIP-telefonie: online bellen zonder telefoon

Tegenwoordig appen, mailen en chatten we de hele dag door met elkaar. Maar telefonie blijft een van de communicatiemiddelen die beschikbaar moet blijven op een moderne digitale werkplek. Maar dat betekent niet dat er niets verandert! Een fysiek toestel heb je vaak al niet meer nodig. Software is genoeg – en bellen doe je gewoon vanuit je browser. En nee, dat is niet ouderwets. Het heeft ontzettend veel voordelen. ‘t Zit ‘m in de combinatie. Geloof ons.

 

VoIP-telefonie staat voor ‘voice over IP’: bellen via het publieke netwerk. Internet dus. Dit is iets anders dan bellen via WhatsApp, waarbij geen eigen VoIP-centrale gebruikt wordt. Wij maken gebruik van het VoIPGRID-platform, dat geschikt is voor zowel kleine organisaties als grote callcenters.

VoIP via yellow arrow

  • Je telefonie omgeving compleet geïntegreerd in de digitale werkplek
  • Implementatie in slechts een paar uurtjes
  • Verzekerd van de juiste inzet naast je andere communicatiemiddelen

 

Adviesafspraak
Jeroen

De voordelen van bellen via ons VoIPGRID platform

  • Altijd en overal bereikbaar. Laat je medewerkers met onze VoIP-app en plugins zelf bepalen waar en wanneer ze bereikbaar willen zijn.
  • Betrouwbaar en flexibel. Alles redundant uitgevoerd en aangeboden via een robuust platform. Aan te passen met een paar klikken op de knop, of je muis.
  • Maximale vrijheid. Zonder contracten en bemoeienis, maar altijd professionele service wanneer jij dat wilt. Binnen enkele minuten af te sluiten en dagelijks op te zeggen.
  • Standaard heel compleet!

 

De mobiele app is eenvoudig in gebruik. Met de Vialer app, die beschikbaar is voor Android en iOS, ben je op je smartphone bereikbaar met je zakelijke nummer. Klanten zien op deze manier gewoon je zakelijke nummer. Bekijk de video voor meer informatie over onze VoIP oplossing.

 

 

Onze VoIP-oplossing beschikt verder over een unieke webphone. Dit is niets meer en niets minder dan een telefoontoestel in een browser. Een toestel op je bureau wordt hiermee overbodig. Opgeruimd staat netjes.

Ook interresant

Schreeuwt je organisatie om verandering?

Zet vandaag nog de eerste stap op weg naar meer rendement. We gaan direct voor je aan de slag met een Strak Plan©.

Bel ons