-
Data en RPA
-
Azure Data platform

De basis voor succes

Een robuust dataplatform en een goede datastrategie vormen de basis voor digitale vooruitgang. Alleen als dit op orde is, kun je datagedreven werken. Dat hoeft niet complex te zijn of lang te duren. En dan krijg je voorsprong, want je kunt sneller (bij)sturen en onderbouwde beslissingen nemen. Onze data-architecten, engineers, analisten en scientisten weten hier wel raad mee.

_LDJ3729
Schaalbaar en krachtig

Microsoft Data platform

Snel kunnen ontwikkelen, testen en uitkomsten valideren vraagt om een krachtig platform. En of we het nu hebben over datalakes, databricks of datawarehouses: Azure biedt het allemaal. En wij weten hoe je dit in moet zetten. Met de juiste data-architecturen is (bijna) niets onmogelijk. Je moet ons alleen nog vertellen waar je nu staat, wat je hebt en waar je naartoe wil.

_LDJ3151
Visualiseren

Het komt samen in dashboards

Wanneer de kwaliteit en structuur van data goed zijn en er een platform is dat krachtige en snelle berekeningen kan doen, worden de dashboards alleen maar beter. Maar wij gaan nog een stapje verder. We maken de dashboards visueel zó goed dat je bijna geneigd bent ze af te drukken als een foto. Niet doen hoor. 

_LDJ3678

Geen gedoe. In vijf stappen naar succes

Ontdek onze data beheerdienst

Microsoft solution partner

Wij gaan voor het hoogst haalbare. Altijd. Wij zijn dan ook een Microsoft solution partner voor het onderdeel Digital & App Innovation en Data & AI. Wij kennen de oplossingen van binnen en buiten. Weten met welk doel we de oplossingen in kunnen zetten en welke digitale vaardigheden er nodig zijn om het maximale rendement uit een oplossing te halen.

Klaar om aan de slag te gaan?
Vertel ons waar je heen wilt met jouw organisatie, dan selecteren wij de oplossingen. Helder en onafhankelijk!