-
Security
-
yellowSECURE

Veiligheid is een keuze

Hoe meer apparaten en data, hoe meer te kraken. De kans op een foutje is levensgroot en de gevolgen net zo. Wij weten waar het mis kan gaan – en wat je ertegen kunt doen. Veiligheid is een keuze.

24/7 ogen op de werkplekomgeving, de oplossingen en de informatie die daarin staat, (potentieel) gevaar opsporen en wanneer nodig gevaar isoleren, zodat het geen of heel beperkt schade kan aanrichten. En daarnaast zorgen voor een ijzersterk calamiteitenplan. 

Informeer naar yellowSECURE
image (3)
Intelligente technieken

Beschermen, opsporen en reageren

Terwijl jij druk bent met je kerntaken of lekker ligt te slapen, beschermen onze intelligente mensen en systemen jullie waardevolle data en apparaten.

​Gevaren en risico’s worden geïdentificeerd. Op basis van onze eigen en kunstmatige intelligentie reageren we op deze gevaren, risico's of problemen. 

​We werken in onze yellowSECURE-dienst met een zero trust policy. We gaan ervanuit dat kwaadwillenden hoe dan ook een keer de omgeving binnendringen. Het is een illusie om te denken dat je alle gevaren buiten de deur kan houden. Wanneer er een calamiteit plaatsvindt, moeten we dus een plan klaar hebben liggen om de hack zo snel mogelijk te herstellen. Dit doen we met ons calamiteitenplan. 

marije
Volwassen systemen

Industrie-standaarden, bewezen oplossingen

​We zetten de verschillende middelen die we gebruiken af tegen het Cybersecurity Framework van het NIST. Een bewezen en doordachte standaard die rekening houdt met assets, identiteiten, apparaten, toepassingen en data.
Beschermen, opsporen en reageren doen we met Microsoft-oplossingen zoals Sentinel, Defender, de aanwezige functies in een Microsoft-licentie en onze eigen doordachte aanpak en methoden.

_LDJ3747

Geen risico. In drie stappen naar een veilige omgeving

Ontdek onze dienst

Microsoft solution partner

Wij gaan voor het hoogst haalbare. Altijd. Wij zijn dan ook een Microsoft solution partner voor het onderdeel Security. Wij kennen de oplossingen van binnen en buiten. Weten met welk doel we de oplossingen in kunnen zetten en welke digitale vaardigheden er nodig zijn om het maximale rendement uit een oplossing te halen.

Klaar om aan de slag te gaan?
Vertel ons waar je heen wilt met jouw organisatie, dan selecteren wij de oplossingen. Helder en onafhankelijk!