-
Security
-
Microsoft Defender

Vanzelfsprekende beveiliging met Microsoft Security

Wij timmeren alles dicht. Voor de ongewenste indringers, welteverstaan. Jij merkt er niks van en kunt gewoon verder met waar je goed in bent. Wij maken de wereld van cybersecurity tastbaar en toegankelijk door stap voor stap uit te leggen welke maatregelen we waarom moeten nemen. Zo kun jij gerust aan het werk.

 

Ontdek yellowSECURE
image (3)
Opsporen en beveiligen

De basis van beveiliging

Door inzet van de Microsoft Defender-producten zorgen we ervoor dat laptops, desktops, servers maar ook je Microsoft 365-toepassingen goed beschermd zijn tegen ransomware, malware, phising en welke andere kwaadwillende software dan ook. Door de aanwezigheid van kunstmatige intelligentie in de Defender-producten worden verdachte patronen en acties snel gesignaleerd.   

_LDJ3334
Veiligwerken

Het blijft mensenwerk

Bij het doorvoeren van de beveiligingsmaatregelen letten we er goed op dat dit niet te veel invloed heeft op het gebruikersgemak van de toepassingen of diensten. Ook kijken we naar het gedrag van de gebruikers. De meeste beveiligingsincidenten worden namelijk nog steeds door de gebruiker veroorzaakt. Bewustwording is het codewoord!

_LDJ3747

Geen gedoe. In vijf stappen naar succes

Ontdek onze aanpak

Microsoft solution partner

Wij gaan voor het hoogst haalbare. Altijd. Wij zijn dan ook een Microsoft solution partner voor het onderdeel Security. Wij kennen de oplossingen van binnen en buiten. Weten met welk doel we de oplossingen in kunnen zetten en welke digitale vaardigheden er nodig zijn om het maximale rendement uit een oplossing te halen.

Klaar om aan de slag te gaan?
Vertel ons waar je heen wilt met jouw organisatie, dan selecteren wij de oplossingen. Helder en onafhankelijk!