-
Apps en data
-
(H)app klaar

Verbeter je processen en je bedrijf

Iedere organisatie heeft werkprocessen. Er zijn vaak meerdere afdelingen of personen nodig om het hele proces af te ronden. Tussen deze afdelingen of personen vinden een heleboel handelingen plaats om het proces van de ene naar de andere fase te brengen. Tijdrovend, foutgevoelig en vaak saai vanwege het repeterende karakter. Wij automatiseren je proces en realiseren een eenvoudig app. In 5 dagen!

Download whitepaper
Verbeter je processen en je bedrijf
_LDJ3131-1
Een krachtige basis

Power Platform- oplossingen

Een verzameling oplossingen die we inzetten voor het ontwikkelen van krachtige apps, het analyseren en presenteren van data én het automatiseren van processen. We kunnen ze verbinden en ook aan talloze (web)toepassingen linken. Power Platform-toepassingen zijn op zichzelf al heel krachtig maar samen nóg beter. 

marjolein2
Een bewezen aanpak

Het gaat om resultaat

Heeft jouw organisatie een (werk)proces dat aangepakt moet worden en ben je klaar voor de volgende stap in de digitale transformatie? Dan hebben we bij yellow arrow de perfecte aanpak. In slechts 5 dagen leveren we een Power App met werkstromen op en is daarmee jullie proces geautomatiseerd: (h)App KLAAR! 

Bekijk een bewezen aanpak
tjibbe x cees

Geen gedoe. In vijf dagen naar succes

Informeer naar de mogelijkheden

Microsoft solution partner

Wij gaan voor het hoogst haalbare. Altijd. Wij zijn dan ook een Microsoft solution partner voor het onderdeel Digital & App Innovation en Data & AI. Wij kennen de oplossingen van binnen en buiten. Weten met welk doel we de oplossingen in kunnen zetten en welke digitale vaardigheden er nodig zijn om het maximale rendement uit een oplossing te halen.

Klaar om aan de slag te gaan?
Vertel ons waar je heen wilt met jouw organisatie, dan selecteren wij de oplossingen. Helder en onafhankelijk!