-
Security
-
Intune

Een stevige fundering

Op een stevige fundering bouw je een goed huis. In het IT-landschap is dit niet anders. De werkplek van gebruikers moet goed zijn. Want een goed werkende werkplek zorgt voor een tevreden gebruiker. Wij realiseren een goede, standaard ingerichte en veilige werkplek. En Intune helpt ons daarmee.

Informeer naar de mogelijkheden
jurian
Een standaard inrichting

Bespaar en verras

Vanuit Microsoft Intune zorgen we ervoor dat het meest recente Windows-besturingssysteem geïnstalleerd en geconfigureerd wordt. De gebruiker hoeft het apparaat alleen maar op te starten, de rest gaat vanzelf. 
Oké, heel even geduld. Dat moet de gebruiker hebben. Maar na een goede bak koffie is het apparaat klaar voor gebruik. Met alle applicaties, instellingen en configuraties die we centraal hebben vastgelegd en onderhouden. O ja, en wanneer nodig wordt het automatisch bijgewerkt naar de laatste stand van zaken.

_LDJ6741
Ieder apparaat

Wie de eigenaar ook is

Of iemand nu met een eigen smartphone of laptop toegang wil tot bedrijfsinformatie of met een apparaat dat van de organisatie is: met Intune zorgen wij ervoor dat dit veilig gebeurt. Waar ter wereld je ook bent. Maar wel onder gecontroleerde condities en voorwaarden.

_LDJ3688

Geen gedoe. De werkplek is zo klaar

Ontdek onze dienst

Microsoft solution partner

Wij gaan voor het hoogst haalbare. Altijd. Wij zijn dan ook een Microsoft solution partner voor het onderdeel Security. Wij kennen de oplossingen van binnen en buiten. Weten met welk doel we de oplossingen in kunnen zetten en welke digitale vaardigheden er nodig zijn om het maximale rendement uit een oplossing te halen.

Klaar om aan de slag te gaan?
Vertel ons waar je heen wilt met jouw organisatie, dan selecteren wij de oplossingen. Helder en onafhankelijk!