-
Moderne werkplek
-
Microsoft 365

Werk slimmer niet harder

Microsoft 365-toepassingen maken het mogelijk om slim, efficiënt en veilig samen te werken aan informatie. We kennen allemaal de applicaties Word, Excel, PowerPoint en Outlook, maar Microsoft 365 is veel meer dan dat.

Waar je ook bent en met wie je ook wil samenwerken. Werk stopt niet bij de muren van een kantoor. Een werkplek is waar je het doet. Op het toilet in Frankrijk nog een contract versturen? Moet kunnen, zeker als de nood hoog is.

Plan een demo
_LDJ3349
Talloze applicaties

Een volwassen eco-systeem

Bijna dagelijks worden er nieuwe oplossingen of functionaliteiten toegevoegd aan het gigantische applicatielandschap. Soms lijkt er overlap te bestaan, maar onder de motorkap is iedere oplossing uniek. Wij kennen de oplossingen stuk voor stuk en passen ze ook nog eens op de juiste manier toe. Technologie is een middel, geen doel.

_LDJ3131
Veilig werken

Bescherm wat belangrijk is

Bescherm gevoelige data en behoud de controle over toegang. Bewaar niet meer informatie dan nodig is en niet langer dan nodig is. Pas conditionele beleidsinstellingen toe op toegang, apps en data. Een standaard ingerichte en veilige werkplek is de basis voor vooruitgang.

Ruben

Geen gedoe. In vijf stappen naar succes

Ontdek onze aanpak

Microsoft solution partner

Wij gaan voor het hoogst haalbare. Altijd. Wij zijn dan ook een Microsoft solution partner voor het onderdeel Modern Work. Wij kennen de oplossingen van binnen en buiten. Weten met welk doel we de oplossingen kunnen inzetten en welke digitale vaardigheden er nodig zijn om het maximale rendement uit een oplossing te halen.

Klaar om aan de slag te gaan?
Vertel ons waar je heen wilt met jouw organisatie, dan selecteren wij de oplossingen. Helder en onafhankelijk!