MICROSOFT POWER PLATFORM

Je gaat ervan versteld staan wat we allemaal voor je kunnen automatiseren.

Home » Microsoft Power Platform

Ontdek de kracht van Microsoft Power Platform

Niet zo bekend maar daardoor niet minder sterk en functioneel: de oplossingen van het Microsoft Power Platform. Gebruik eenvoudig te maken apps, onderbouwde inzichten en automatische werkstromen om je werkprocessen te automatiseren en toegankelijker te maken. De oplossingen van het Microsoft Power Platform werken natuurlijk samen met alle Microsoft toepassingen maar ook met ontelbaar andere toepassingen. De toepassingen uit het Microsoft Power Platform zijn Power Automate, Power Apps en Power BI.

Whitepaper: Meer doen in minder tijd

  • Wat is het Microsoft Power Platform?
  • Hoe pas je het toe?
  • Voorbeelden uit de praktijk
Download gratis en direct
Chris

Microsoft Power Platform: de oplossingen

De oplossingen uit het Microsoft Power Platform komen meestal aan bod na de implementatie van de nieuwe digitale werkomgeving. Het is wel verstandig om vast rekening te houden met de mogelijkheden van bijvoorbeeld een nieuw CRM. Kun je dit aansluiten op het Power Platform? Dan kun je deze werkprocessen ook automatiseren!

Power Automate

Opeenvolgende (repeterende) taken geheel automatisch laten verlopen door het maken van een werkstroom waarmee je acties op reacties kunt laten uitvoeren om zo een taak zonder tussenkomst van je medewerkers, foutloos te laten verlopen.

Power Apps

Laat je gebruikers via een intuïtieve app declaraties doen en automatisch verwerken, een vergaderruimte reserveren of bezoekers aanmelden. Het is maar een voorbeeld van de vele werkprocessen die je kunt onderbrengen in een App. Gewoon, vanaf je mobiele apparaat, in SharePoint of in Workspace 365.

Power BI

Onoverzichtelijke, ellenlange Excel-bestanden worden overbodig. Je vervangt ze door duidelijke rapporten en dashboards die real-time (stuur)informatie presenteren. Samengebracht uit verschillende toepassingen en verrijkt met informatie waar nodig.

Klanten die al succesvol gebruik maken van deze oplossing

“Met behulp van data inzichten een betere organisatie worden.”

Cees Noorderijk
Dutch Days

Lees verder

Vrijblijvend advies op maat

Als jij ons verteld waar je heen wilt met jouw organisatie, dan selecteren wij wel de oplossingen die ondersteunen bij het bereiken van dat doel. Helder en onafhankelijk!

Maak een afspraak