-
Data en RPA
-
Power Platform

Werk slimmer niet harder

Met het Microsoft Power Platform bouwen we apps in uren in plaats van weken. We brengen werkprocessen in kaart zodat we ze kunnen digitaliseren en automatiseren. Zo worden er geen onnodige fouten meer gemaakt en helpen we de mensen in je organisatie bij het uitvoeren van hun werk.  

Ontdek hoe JobTrans vooruit is geholpen
_LDJ3704
Inzichten die je verder helpen

Uitzicht begint met inzicht

Dashboards en rapporten die inzicht geven in de prestaties van je organisatie, marktomstandigheden of bijvoorbeeld kwaliteitsmetingen. Wij maken het allemaal. We zorgen daarbij niet alleen voor de juiste data op de juiste plek, maar maken er een verhaal van dat beeldend en overzichtelijk is.

_LDJ3131
Actie gericht

Handelingen automatiseren

Dagelijks verrichten we heel wat repeterende handelingen. En dat is niet nodig. Zodra de handeling in kaart is, kan deze in heel veel gevallen door een automatische werkstroom verwerkt worden. Zonder gedoe. We passen daar Robotic Process Automation voor toe of bouwen werkstromen. Zo uitgebreid als je ze maar wil hebben. 

corné 1

Geen gedoe. In vijf stappen naar succes

Ontdek onze beheerdienst voor Power Platform

Microsoft solution partner

Wij gaan voor het hoogst haalbare. Altijd. Wij zijn dan ook een Microsoft solution partner voor het onderdeel Digital & App Innovation en Data & AI. Wij kennen de oplossingen van binnen en buiten. Weten met welk doel we de oplossingen in kunnen zetten en welke digitale vaardigheden er nodig zijn om het maximale rendement uit een oplossing te halen.

Klaar om aan de slag te gaan?
Vertel ons waar je heen wilt met jouw organisatie, dan selecteren wij de oplossingen. Helder en onafhankelijk!