MICROSOFT SECURITY

Wij timmeren alles dicht. Voor de indringer, welteverstaan. Jijzelf merkt er niks van en kunt gewoon verder met waar je goed in bent.

Home » Microsoft Security

Vanzelfsprekende beveiliging met Microsoft Security oplossingen

Tuurlijk, je wilt altijd en overal bij je werk kunnen. De Office 365-oplossingen zijn altijd via internet bereikbaar op verschillende (mobiele) apparaten. Voor de veiligheid betekent dit wel een extra uitdaging. Ook met de komst van de AVG móet de beveiliging wel op orde zijn. Gelukkig regelen we dat voor je. Kun jij gewoon aan de slag en los gaan.

 

Met de Microsoft Security-oplossingen kunnen wij de werkplekken volgens een bepaalde standaard inrichten. Zo beheren en beveiligen we informatie, werkplekken en apparatuur op afstand. Alles voor een waterdicht systeem. De volledige cloud-oplossingen van Microsoft maken het mogelijk dat jouw productiviteit en keuzevrijheid niet beperkt worden, maar toch al je apparaten, applicaties en de identiteit van je gebruikers veilig zijn. De Microsoft Security-oplossingen zijn Microsoft Intune, Azure Information Protection, Advanced Threat Protection.

yellow arrow houdt je veilig

  • Grondige security scan
  • Bewustzijn creëren onder je medewerk(st)ers
  • Direct actie bij bedreiging
Adviesafspraak
Jeroen

Onze aanpak

Eerst maar eens kijken hoe het er nu voor staat met de beveiliging van je gegevens. Met onze snelle security scan kunnen we je meteen vertellen waar de zwakke plekken zitten. Hierop doen we aanpassingen en scannen we nog een keer. Zo maken we jouw omgeving stap voor stap steeds veiliger.

Bij het doorvoeren van de beveiligingsmaatregelen letten we er goed op dat dit niet te veel invloed heeft op het gebruikersgemak van de toepassingen of diensten. Ook kijken we naar het gedrag van de gebruikers. De meeste datalekken worden namelijk nog steeds door de gebruiker veroorzaakt. Bewustwording is het codewoord! Onze centrale bewakingsoplossing zorgt ervoor dat de Microsoft Cloud-omgevingen van onze YellowGIDS-klanten continu in de gaten worden gehouden en dat er bij (potentieel) gevaar direct actie wordt ondernomen.

Hiermee beveiligen we je waardevolle informatie:

Microsoft Intune

Beheer je mobiele apparaten, toepassingen en pc’s. Met Microsoft Intune kunnen wij de eindgebruikers vrijwel overal en op elk apparaat veilig toegang geven tot bedrijfstoepassingen, gegevens en bronnen. Dit doen we op 2 niveau’s.

 

  • Op apparaat niveau (Mobile Device Management of MDM)
  • Op toepassingniveau (Mobile Application Management of MAM)

 

Afhankelijk van je beleid kiezen we voor een niveau. Hierbij moet er onderscheid gemaakt worden tussen het beheren van apparaten die eigendom zijn van de organisatie (Corporate Owned Devices) en apparaten die eigendom zijn van de gebruiker (Bring Your Own Devices). Beide soorten apparaten beveiligen we op een manier waar jij tijdens het gebruik weinig van merkt.

Azure Information Protection

Controleer en beveilig je bedrijfsinformatie op een makkelijke manier. Zodra je je gegevens met deze oplossing beveiligd hebt, kun je ze ook zorgeloos delen met zowel personen binnen als buiten de organisatie. Data kan geclassificeerd worden in bijvoorbeeld de volgende categorieën:

 

  • Algemeen intern
  • Openbaar
  • Vertrouwelijk

 

Per categorie koppel je er een beleid aan dat bepaalt wat er met de informatie mag gebeuren. Zo kun je bijvoorbeeld voorkomen dat documenten ongewenst doorgestuurd, uitgeprint of opgeslagen worden. Ook je e-mail kun je versleutelen. De kans op een datalek wordt zo wel heel klein. De beleidsinstellingen pas je toe vanuit Microsoft Office-applicaties.

Advanced Threat Protection

Voor het opslaan van persoonlijke bestanden (zoals “Mijn Documenten”) wordt OneDrive voor bedrijven ingezet. Deze toepassing is voor documenten die persoonlijk zijn en niet of met een enkeling gedeeld mogen worden.

 

Deze oplossing is er voor Office 365-diensten, Azure-diensten en Windows 10-uitvoeringen. Je detecteert er geavanceerde bedreigingen, aanvallen en virusuitbraken mee en rekent ermee af. Hierbij maakt de oplossing gebruik van kunstmatige intelligentie en machine learning, waardoor de patronen van een potentieel gevaar snel herkend en weggewerkt kunnen worden. Windows Defender Advanced Threat Protection beschermt Windows 10-werkplekken tegen kwaadwillende of ongewenste software en signaleert meteen verdachte gebruikersactiviteiten.

Klanten die al succesvol gebruik maken van deze oplossing

“Overal, veilig kunnen werken wordt steeds belangrijker.”

Peter Klinkenberg
Gemeente Houten

Lees verder

Gratis IT scan

Wij lichten je organisatie door en presenteren kansen en gevaren op het gebied van IT. Gratis, maar dus zeker niet voor niks.

Ik wil de gratis scan

Ik bel je terug

Direct telefonisch je vragen beantwoord krijgen? Laat je telefoonnummer achter, ik bel je zo snel mogelijk terug.