Home » Blog » Ons leukste eindexamen van deze hete zomer!

Ons leukste eindexamen van deze hete zomer!

Misschien wel het béste nieuws na de zinderende zomervakantie? De knappe koppen bij Microsoft hakten de knoop unaniem door: Yellow Arrow mag zich vanaf 20 augustus officieel tooien met een titel die klinkt als een science fiction film: Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solutions Provider. Een mond vol, maar wat word jij daar beter van? Laten we zeggen: veel!

Eigenlijk zijn alle voordelen van deze certificering voor jou

Beter presteren door te certificeren

Microsoft heeft Yellow Arrow officieel gecertificeerd om onze klanten te adviseren over een gehele of gedeeltelijke overstap naar Office 365. Uiteraard volgens de superieure kwaliteitseisen van Microsoft. Dus helder, klantgericht en op het allerhoogste niveau. Het examen was zwaar, het traject lang. Maar we behoren nu tot het neusje van de IT-zalm. Kortom, beter presteren door te certificeren.

 

Microsoft ging niet over één nacht ijs…

Microsoft lichtte Yellow Arrow van top tot teen door. Sterker nog: bij meerdere klanten checkten zij of onze adviezen en implementaties naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Hét ultieme bewijs dat we inmiddels een flink aantal klanten op een goede manier hielpen bij hun overstap naar Office 365. Onze klanten in de cloud en wij in de wolken!

 

Genoeg over ons…nu over jóu

Eigenlijk zijn alle voordelen van deze certificering voor jou. Onze praktische kennis van de nieuwste Office 365 toepassingen delen wij direct met jou. Niet abstract, theoretisch en uit de verte, maar via communicatieve collega’s met diepgaande kennis van deze Microsoft-producten. Zij hebben diverse certificeringen voor verschillende competenties op zak. En kunnen die kennis ook nog eens helder overbrengen op jouw organisatie. Want weten is één, duidelijk delen is iets heel anders.

 

Van plan tot praktijk. Van advies tot…actie!

Klanten die ons goed kennen, weten dat dikke rapporten schrijven niet echt ons ding is. We zijn graag slagvaardig, gebaseerd op een stevig, theoretisch fundament. En dat is nou net wat deze certificering zo interessant maakt. Want naast het geven van advies over Office 365 geldt de certificering ook voor de uiteindelijke implementatie van jouw overstap. Plus het begeleiden van jouw medewerkers. Zodat ze vanaf dag één volledig happy aan de slag gaan met deze koning der software in de cloud. Kortom, van plan tot praktijk. Van advies tot…actie! Wil je overstappen op Office 365? Onze certificering bewijst dat je die stap met een gerust hart aan ons toevertrouwt. We noemen dat: alles aan de kant voor de klant!

 

Ook slimmer werken met Office365? Wil je meer weten?

Wil jij ook met je organisatie een 365 graden turn maken met Office 365? Bel of mail en we praten vrijblijvend verder. In jouw of onze Office?

 

Bel ons   Mail ons

Gratis whitepaper?

Alles wat je moet weten over Workspace 365 en hoe je daarmee je werk kan vereenvoudigen.

Downloaden