Slimmer met IT in het onderwijs

Home » Blog » Onze oplossingen maken indruk in het onderwijs

Oplossingen met impact voor het onderwijs

Yellow arrow wordt steeds vaker gevonden door onderwijsinstellingen en dat vinden wij gaaf. Naast het Reggesteyn college (zie case: Case Reggesteyn) hebben wij nog een mooi project voor het onderwijs uit mogen voeren. Dit keer voor DeBasisFluvius. Oh ja: we gaan binnenkort voor nog eens 5321 gebruikers in het onderwijs een nieuwe digitale werkomgeving implementeren!

Onderwijs slimmer maken door toepassing van IT

Eind 2018 heeft yellow arrow een mooi project mogen uitvoeren voor de scholen van de BasisFluvius. Alle Windows apparaten zijn door ons ondergebracht in Microsoft Intune en voeren wij nu, samen met DeBasisFluvius, vanuit Microsoft Intune het volledige beheer uit op deze apparaten. Naast Microsoft Intune zijn ook andere oplossingen uit de Enterprise Mobility + Security suite van Microsoft ingezet om de omgeving veilig en beheersbaar te houden.

 

Samen met een aantal andere partners is er een enorm omvangrijk project uitgevoerd. In februari hebben alle betrokken partners hun samenwerking met de BasisFluvius bekrachtigd om gezamenlijk te zorgen voor een goede en toekomstbestendige ICT-omgeving. Hierbij is door de partners niet gewerkt met vaste pakketten en een vast aanbod, maar wordt er gezamenlijk actief gewerkt aan de best mogelijke ICT-omgeving voor het basisonderwijs en de medewerkers. Ook nieuwe ontwikkelingen worden hierbij omarmd en verwelkomd.

 

De betrokken partners Central Point, DO IT, Veenman, Breedband BV, RedorBlue en yellow arrow ondertekenden samen met DeBasisFluvius de “overeenkomst”: Wij staan voor samen slimmer met IT!

 

Naast deze mooi opdracht hebben wij afgelopen week opdracht gekregen om voor maar liefst 5321 gebruikers van een onderwijsinstelling een nieuwe digitale werkomgeving te gaan ontwerpen en implementeren. De nieuwe digitale werkomgeving wordt gerealiseerd op basis van o.a. SharePoint Online, OneDrive, Microsoft Teams en Workspace 365… daar zijn wij voorlopig wel even zoet mee 🙂

Gratis IT scan

Wij lichten je organisatie door en presenteren kansen en gevaren op het gebied van IT. Gratis, maar dus zeker niet voor niks.

Ik wil de gratis scan

Ik bel je terug

Direct telefonisch je vragen beantwoord krijgen? Laat je telefoonnummer achter, ik bel je zo snel mogelijk terug.

Gratis whitepaper?

Alles wat je moet weten over Workspace 365 en hoe je daarmee je werk kan vereenvoudigen.

Downloaden