Wij zijn verhuisd

Home » Blog » Hallo Nunspeet, doeg Harderwijk. Wij zijn verhuisd!

Hallo Nunspeet!

Normaal wijzen wij onze klanten de weg in het ingewikkelde IT landschap. Nu moeten we het echter even hebben over de weg wijzen naar Nunspeet. Wij gaan namelijk verhuizen en dat is niet zomaar.

Wij groeien uit ons jasje

In januari 2017 zijn wij klein begonnen aan het Westeinde 23 in Harderwijk. 2ICT verwelkomde yellow arrow op de 2e verdieping van The Offish Building. Sinds die tijd zijn wij gezellige buren. Maar yellow arrow pakt door en groeit lekker. Zelfs zo lekker dat we uit ons jasje groeien aan het Westeinde. Daarom gaan wij verhuizen. Samen met DutchDays en HuisvestingNL betrekken wij een heel gaaf kantoor aan de Marconiweg 22c in Nunspeet. Drie organisaties die niet alleen qua DNA bij elkaar passen maar ook nog eens strategisch elkaar gaan versterken.

Vanaf 1 december helpen de wegwijzers van yellow arrow, vanuit een hippe kantooromgeving, iedere organisatie waar digitalisering hoog op de agenda staat, graag verder.

Vrijblijvend advies op maat

Als jij ons verteld waar je heen wilt met jouw organisatie, dan selecteren wij wel de oplossingen die ondersteunen bij het bereiken van dat doel. Helder en onafhankelijk!

Maak een afspraak
Gratis whitepaper?

Alles wat je moet weten over Workspace 365 en hoe je daarmee je werk kan vereenvoudigen.

Downloaden