Samen ben je sterker!

Home » Blog » Yellow arrow voegt Workspace 365 toe aan portfolio

De simpelste digitale werkplek

Yellow arrow sluit zich aan bij het partnernetwerk van Workspace 365. Samen delen wij een visie op de digitale werkplek.

De stukjes vallen in elkaar

Het is inmiddels wel bekend dat wij klanten helpen met oplossingen waardoor zij slim samen kunnen werken, overal kunnen werken, altijd kunnen werken en veilig kunnen werken. Een spil in het web daarbij is de digitale werkplek. Op die digitale werkplek moet alles samenkomen. Workspace 365 is een oplossing die dit mogelijk maakt. Met Workspace 365 vereenvoudig en combineer je alle applicaties, informatie, intranetcomponenten en documentopslag in een digitale werkplek voor iedere organisatie. Wij zijn daarom een partnership aangegaan met New Day at Work, de organisatie achter deze mooie oplossing.

 

“Wij kijken erg uit naar de samenwerking. Het team van yellow arrow is zeer ervaren in het aanbieden van clouddiensten. Ze hebben een moderne blik op de digitale werkplek en willen duidelijk het best mogelijke bereiken voor hun klanten. Daarnaast hebben ze in het team al veel kennis rond Workspace 365 waardoor ze in staat zijn een optimale waarde uit de werkplek te halen”, aldus Gijs van Hees, Success Maker voor Workspace 365.

Schreeuwt je organisatie om verandering?

Zet vandaag nog de eerste stap op weg naar meer rendement. We gaan direct voor je aan de slag met een Strak Plan©.

Bel ons
Gratis whitepaper?

Alles wat je moet weten over Workspace 365 en hoe je daarmee je werk kan vereenvoudigen.

Downloaden