-
yellowGIDS-Apps

yellowGIDS voor Apps

Power Platform oplossingen moeten, hoe innovatief ze ook zijn, ook beheerd worden. En dat kunnen wij. Met het Power Platform kunnen processen en taken eenvoudig gedigitaliseerd worden en ondergebracht worden in bijvoorbeeld een Power App. Door de eenvoud en de grote kracht van het platform zien we het meer en meer toegepast worden. En zolang je er als organisatie digitale vooruitgang mee realiseert is dat een hele mooie ontwikkeling.

Ontdek onze oplossingen
Team yellow arrow geeft advies

We zien met de groei van het aantal Power Platform toepassingen ook een risico ontstaan. Er wordt namelijk te weinig of zelfs helemaal geen aandacht besteed aan het beheer van het Power Platform. Hierdoor kan het maar zo zijn dat een App het niet meer doet na het vertrek van een collega, dat gevoelige data op niet beheerde locaties terecht komt of dat een integratie met een andere softwaretoepassing ineens stopt met functioneren.

Door het ontbreken van een juiste platform basisinrichting en het beheer hiervan, ontstaan risico’s die de beveiliging en continuïteit van bedrijfsapplicaties in gevaar brengen. Daarom hebben wij een beheerdienst voor het Power Platform: yellowGIDS voor Apps

Data-RPA

Met yellowGIDS voor APPS zorgen wij voor

Stefan van der Pijl
“Repeterende processen zijn tijdrovend, foutgevoelig en ronduit saai. Automatiseer ze!”
Stefan van der Pijl
yellow arrow

Geen gedoe. In vijf stappen naar succes

Ontdek onze aanpak

Je bent in goed gezelschap

Digitale vooruitgang is waar we het uiteindelijk allemaal voor doen. Het is mooi om te zien dat dat nog lukt ook. Onze klanten vertellen het je graag.

Bronnen waar je wat aan hebt.

Klaar om het te ervaren
Vertel ons waar je uitdagingen liggen en we bieden je (h)appklaar perspectief.