-
yellowGIDS-data

yellowGIDS voor Data 

Wij realiseren niet alleen data-platformen en producten, we onderhouden ze ook. En dat is zeker net zo belangrijk. Met onze yellowGIDS voor Data dienst zijn wij een verlengstuk van jullie organisatie. Zo beschikken jullie over specialistische ondersteuning op het gebied van data. Wij helpen vanuit deze dienst problemen op te lossen, wijzigingen door te voeren en ondersteunen jullie bij de doorontwikkeling van het platform of de data producten.

Ontdek onze oplossingen
Team yellow arrow geeft advies

Ons gedreven datateam helpt jullie met inhoudelijke Power BI vragen, Azure dataoplossingen of een stuk code dat onderdeel uitmaakt van het dataplatform. Ze kijken met je mee wanneer een data pipeline niet meer werkt en lossen eventuele problemen voor jullie op.

We kijken ook vooruit, voor jullie. We gaan met jullie in gesprek over, voor jullie relevante, ontwikkelingen, voeren twee keer per jaar een APK uit op het data platform en geven gerichte adviezen over verbetering van functionaliteiten of beveiliging. Ook helpen we jullie om onnodig hoge verbruik kosten te voorkomen. En als we het dan toch over kosten hebben; wanneer je gebruik maakt van onze yellowGIDS Datadienst dan kun je voor een aantrekkelijk tarief personeelstekorten oplossen voor je eigen data-afdeling.

Data-RPA

Bekijk onze oplossingen

Wij helpen jullie met de benodigde  ondersteuning voor jullie dataoplossingen. Die dataoplossingen bestaan uit:

 

  • Data-pijplijnen. Een data-pipeline is een aaneenschakeling van dataverwerkingsstappen om data te transformeren en/ of van A naar B te kopiëren..
  • Data modellen. Een data-model betreft datastructuren in bijvoorbeeld een database of datalake. De tabellen, views en/of bestanden vormen een data-model. Er kunnen meerdere data-modellen ontwikkeld worden voor verschillende doeleinden en ook verschillende domeinen.
  • Data producten. Een data-product is een eindproduct dat binnen de organisatie geconsumeerd kan worden. Denk hierbij aan een Power BI rapport, een Machine Learning model of een analyse in Excel.

Wij kennen de volgende oplossingen

van binnen-en-buiten

laat een health-check uitvoeren
van je dataplatform of Power BI omgeving
Neem contact met ons op! Maak een afspraak

Powerplatform Leerpad

Wij vinden het belangrijk dat jullie voor zover als dat mogelijk is, zelfredzaam zijn. Daarom adviseren wij om medewerkers van jullie organisatie deel te laten nemen aan een ijzersterk leerprogramma. Via een online leeromgeving leren de medewerkers Power BI (en meer) in eigen tempo. Dat kan in het Nederlands of Engels. Volg je de trainingen liever klassikaal dan kan dat ook.

Het leer programma bevat Power BI Trainingen, maar ook trainingen rond Power Apps, Automate en vele andere handige oplossingen om slimmer te werken. Via gestructureerde leerpaden kun je jezelf ontwikkelen van beginner tot expert. Een ervaren trainer is altijd bereikbaar voor vragen!  

Ja, ik wil aan de slag met dit leerprogramma!
Power Platform Leerpad
Stefan van der Pijl
“Repeterende processen zijn tijdrovend, foutgevoelig en ronduit saai. Automatiseer ze!”
Stefan van der Pijl
yellow arrow

Geen gedoe. In vijf stappen naar succes

Ontdek onze aanpak

Je bent in goed gezelschap

Digitale vooruitgang is waar we het uiteindelijk allemaal voor doen. Het is mooi om te zien dat dat nog lukt ook. Onze klanten vertellen het je graag.

Bronnen waar je wat aan hebt.

Klaar om het te ervaren
Vertel ons waar je uitdagingen liggen en we bieden je (h)appklaar perspectief.