Werk slimmer, niet harder

Home » Oplossingen » Slimmer werken

Technologie kan het aan

Bijna dagelijks worden er nieuwe oplossingen of functionaliteiten toegevoegd aan het gigantische applicatie landschap. Soms lijkt er overlap te bestaan maar onder de motorkap is iedere oplossing uniek. Wij kennen de oplossingen stuk voor stuk en passen ze ook nog eens op de juiste manier toe.

Microsoft

Teams

Een krachtige oplossing die gesprekken, inhoud, bestanden en apps op één plek samenbrengt. Deel opmerkingen, bestanden, planningen en inzichten met elkaar.

Microsoft

Sharepoint

Deel en beheer bestanden, kennis en toepassingen voor meer en beter teamwork, om snel informatie te zoeken en moeiteloos samen te werken in de hele organisatie.

Microsoft

OneDrive

Je bestanden vanaf elke locatie delen. Doe meer, waar je ook bent, met beveiligde toegang, delen en bestandsopslag: op het werk, thuis of onderweg.

Microsoft

Exchange

De zakelijke e-mail oplossing voor zowel de kleinste als de grootste organisaties. Veilig, betrouwbaar en toegankelijk op ieder apparaat en iedere locatie.

Microsoft

Power BI

Power BI zet de data uit jouw organisatie om in rijke analyses en heldere visuele rapportages. Geef beslissers op elk niveau inzicht in voor hen relevante informatie.

Microsoft

Yammer

Bespreek ideeën, deel updates en krijg snel antwoorden van collega’s. Yammer biedt je team een snellere en slimmere manier om verbinding te maken en samen te werken.

Microsoft

Dynamics 365

Groei, ontwikkel en transformeer elk onderdeel van je bedrijf, zodat je beter kunt voldoen aan de veranderende markt en behoeften van je klanten.

Microsoft

Azure

Een verzameling cloudservices waarmee ontwikkelaars en IT-professionals toepassingen bouwen, implementeren en beheren in een wereldwijd netwerk van datacenters.

Microsoft

Office 365

Microsoft Office 365 is een verzameling van internet-diensten, bedoeld voor bedrijven, thuisgebruik en het onderwijs.

Microsoft

Partner

Met de Gold Small and Midmarket Cloud Solutions certificering zijn we officieel erkend om onze klanten te adviseren over een overstap naar Microsoft Office 365.

Op zoek naar maatwerk?

Samen kijken we naar een passende oplossing
maak afspraak

Bekijk onze overige oplossingen

Overal

werken

Veilig

werken

Altijd

werken

Vrijblijvend advies op maat

Als jij ons verteld waar je heen wilt met jouw organisatie, dan selecteren wij wel de oplossingen die ondersteunen bij het bereiken van dat doel. Helder en onafhankelijk!

Maak een afspraak