Je gids in de digitale jungle
Home Aanpak Oplossingen Ons verhaal Referenties BAAS Blog Contact
Werken bij Afspraak
Je gids in de digitale jungle

Werk slimmer, niet harder

Je gids in de digitale jungle
Home » Oplossingen » Slimmer werken
Je gids in de digitale jungle

Technologie kan het aan

Bijna dagelijks worden er nieuwe oplossingen of functionaliteiten toegevoegd aan het gigantische applicatie landschap. Soms lijkt er overlap te bestaan maar onder de motorkap is iedere oplossing uniek. Wij kennen de oplossingen stuk voor stuk en passen ze ook nog eens op de juiste manier toe.

Je gids in de digitale jungle

Microsoft

Exchange

De zakelijke e-mail oplossing voor zowel de kleinste als de grootste organisaties. Veilig, betrouwbaar en toegankelijk op ieder apparaat en iedere locatie.

Microsoft

Sharepoint

Deel en beheer bestanden, kennis en toepassingen voor meer en beter teamwork, om snel informatie te zoeken en moeiteloos samen te werken in de hele organisatie.

Microsoft

OneDrive

Je bestanden vanaf elke locatie delen. Doe meer, waar je ook bent, met beveiligde toegang, delen en bestandsopslag: op het werk, thuis of onderweg.

Microsoft

Skype voor bedrijven

Verbind je teams op de manier waarmee ze vertrouwd zijn. Eén eenvoudig platform voor bellen, vergaderen, video en delen.

Microsoft

Dynamics 365

Groei, ontwikkel en transformeer elk onderdeel van je bedrijf, zodat je beter kunt voldoen aan de veranderende markt en behoeften van je klanten.

Microsoft

Yammer

Bespreek ideeën, deel updates en krijg snel antwoorden van collega’s. Yammer biedt je team een snellere en slimmere manier om verbinding te maken en samen te werken.

Microsoft

Power BI

Power BI zet de data uit jouw organisatie om in rijke analyses en heldere visuele rapportages. Geef beslissers op elk niveau inzicht in voor hen relevante informatie.

Microsoft

Azure

Een verzameling cloudservices waarmee ontwikkelaars en IT-professionals toepassingen bouwen, implementeren en beheren in een wereldwijd netwerk van datacenters.

Windows

Server

Welke kant je ook op wilt met je organisatie, je komt er met Windows Server 2016 dat je de innovatie achter het grootste datacentrum in de cloud ter wereld brengt.

Microsoft

System Center

Vereenvoudig de implementatie, configuratie, bewaking en het beheer van je infrastructuur en software-gedefinieerde datacenter, verhoog je flexibiliteit en prestaties.

Microsoft

Office 365

Microsoft Office 365 is een verzameling van internet-diensten, bedoeld voor bedrijven, thuisgebruik en het onderwijs.

Microsoft

Partner

Met de Gold Small and Midmarket Cloud Solutions certificering zijn we officieel erkend om onze klanten te adviseren over een overstap naar Microsoft Office 365.

Google

Sites

Maak gezamenlijk sites voor je team, project of evenement. Deze sites zien er op elk apparaat goed uit, van desktops tot smartphones, en dat zonder te programmeren.

Google

Plus

Doorbreek communicatiebarrières en haal overal ideeën vandaan. Verzamel overal goede ideeën. Met berichten, reacties en communities gebaseerd op gezamenlijke interesses en doelen.

Google

Drive

Bewaar je bedrijfsgegevens veilig op één plek. U heeft vanaf desktops en mobiele apparaten toegang tot bestanden en kunt beheren hoe teams ze met elkaar delen.

Google

Gmail

Zakelijke e-mail voor zowel de kleinste als de grootste organisaties. Veilig, betrouwbaar en toegankelijk op ieder apparaat en iedere locatie.

Google

Hangouts

Overal contact houden met je team. Via gebruiksvriendelijke videovergaderingen. Een videogesprek met meerdere mensen tegelijk is geen enkel probleem.

Amazon

QuickSight

QuickSight zet de data uit jouw organisatie om in rijke analyses en heldere visuele rapportages. Geef beslissers op elk niveau inzicht in voor hen relevante informatie.

Amazon

Web Services

Het grootste en meest uitgebreide Public Cloud platform dat het mogelijk maakt om snel en flexibel een complete IT-omgeving te realiseren.

Amazon

Chime

Met Amazon Chime, kun je online vergaderen, bellen, chatten, en informatie eenvoudig delen, zowel binnen als buiten uw organisatie, op elke apparaat.

Niet het gewenste product?

Samen kijken we naar een passende oplossing
maak afspraak
Je gids in de digitale jungle

Bekijk onze overige oplossingen

Overal

werken

Veilig

werken

Altijd

werken

Je gids in de digitale jungle
Je gids in de digitale jungle

Onafhankelijk advies

Als u ons verteld waar u heen wilt met uw organisatie, dan selecteren wij wel de oplossingen die ondersteunen bij het bereiken van dat doel. Helder en onafhankelijk!

Maak een afspraak