Gewoon even een belletje doen

Tegenwoordig appen, mailen en chatten we de hele dag door met elkaar. Maar telefonie blijft een van de communicatiemiddelen die beschikbaar moet blijven op een moderne digitale werkplek. Maar dat betekent niet dat er niets verandert! Een fysiek toestel heb je vaak niet meer nodig. Software is genoeg – en bellen doe je gewoon vanuit je browser. En nee, dat is niet ouderwets. Het heeft ontzettend veel voordelen. ‘t Zit ‘m in de combinatie. Geloof ons.

Plan een demo
Workspace 365-klein-01
Een bewezen oplossing

VoIPGRID als betrouwbaar platform

VoIP-telefonie staat voor ‘voice over IP’: bellen via het publieke netwerk. Internet dus. Dit is iets anders dan bellen via WhatsApp, waarbij geen eigen VoIP-centrale gebruikt wordt. Wij maken gebruik van het VoIPGRID-platform, dat overigens ook perfect integreert met Microsoft Teams.

_LDJ3315
Vrijheid en flexibiliteit

De voordelen
op een rijtje

Met onze VoIP-oplossing heb je geen enkel excuus meer om niet bereikbaar te zijn. De oplossing stelt je in staat om altijd en overal te bellen en gebeld te kunnen worden. Vanaf je smartphone, je desktop/ laptop of gewoon vanaf dat fijne bureautoestel. Maar wil je even niet bereikbaar zijn? Dan is dat net zo eenvoudig in te stellen. De bereikbaarheid van je organisatie is namelijk helemaal op maat in te richten. Voor zowel de kleine organisatie als het mega callcenter.

_LDJ3287

Kies maar. Compleet of op maat

informeer naar de verschillen

VoIPGRID partner

Wij gaan voor het hoogst haalbare. Altijd. Wij hebben dan ook de hoogst haalbare partnerstatus bij VoIPGRID. Wij hebben directe ondersteuning van VoIPGRID. Of het nu gaat om technische ondersteuning of salesondersteuning, samen gaan we voor het beste resultaat voor onze klanten.

Klaar om aan de slag te gaan?
Vertel ons waar je heen wilt met jouw organisatie, dan selecteren wij de oplossingen. Helder en onafhankelijk!