-
Moderne werkplek
-
Workspace 365

Stel mensen centraal in de digitale werkplek

Werk vanuit je browser op ieder apparaat terwijl alle informatie en toepassingen eenvoudig zijn samengebracht. Geef je medewerkers een persoonlijke en simpele digitale ervaring.

Download whitepaper
5 meesterlijke Workspace 365 tips
marjolein, marije, lucie
Geïntegreerde applicaties

Alle informatie en toepassingen in één digitale werkplek

In een paar klikken stuur je e-mailberichten, maak je documenten, lees je het nieuws en heb je toegang tot alle bedrijfsprocessen. Afgestemd op de rol die jij hebt in de organisatie en het apparaat dat je gebruikt. Uiteraard geïntegreerd met alle Microsoft 365-toepassingen.

Download whitepaper
Workspace 365
Workspace-365-february-2021
Veiligwerken

Veilig en productief op elk apparaat

In de werkplek log je in één keer in bij zowel web-, hosted als lokale applicaties. Met je goed beveiligde Microsoft 365-account. Op basis van de rol die je hebt, zie je alleen relevante applicaties en nieuwsberichten.

jurian

Kies maar. Simpel of uitgebreid

Ontdek de verschillen
320
Simplify gebruikers
6500
Adapt gebruikers
740
Boost gebruikers

Thriving partner

Wij gaan voor het hoogst haalbare. Altijd. Wij hebben dan ook de hoogst haalbare partnerstatus bij Workspace 365: Thriving partner. Als Thriving partner van Workspace 365 weten wij als geen ander hoe Workspace 365 je organisatie vooruit kan helpen en wat daarvoor nodig is. Met onze kennis van techniek, processen en organisaties zorgen wij voor een succesvolle implementatie en een geslaagde adoptie.

Klaar om aan de slag te gaan?
Vertel ons waar je heen wilt met jouw organisatie, dan selecteren wij de oplossingen. Helder en onafhankelijk!