Gefeliciteerd met de FD Gazellen Award!

Snel groeien lukt met een team dat keihard wil werken vol toewijding. Wat een ambitie, jullie inspireren de wereld! Hoe hard wil je in 2023 gaan?   Wil je harder? Dan kun je harder! Check hoe met IT jouw bedrijf nog sneller en slimmer presteert. Speciaal voor ambitieuze bedrijven staat er digitale brandstof klaar.
2 gratis whitepapers
3 blogs om te groeien, versnellen, verbeteren en je bewust te worden van digitale veiligheid

Groeien: in 3 stappen naar onderbouwde forecasting met PowerBi

 

Stel je toch eens voor dat je de data die binnen jouw bedrijf verzamelt wordt kunt inzetten om goed onderbouwde besluiten te nemen voor de toekomst. In dit blog nemen we je in 3 stappen mee richting goed onderbouwde forecasting met PowerBI, ook voor MKB! Data omzetten in kennis, en kennis brengt groei en inzicht.

Lees blog

Versnellen en verbeteren met PowerApps

 

Wat is een PowerApp, wat heb je aan een PowerApp en wanneer zet je die eigenlijk in? Natuurlijk vertellen we je erover in dit blog en daar laten we het niet bij. Zelf hebben we inmiddels al een paar PowerApps voor je op de plank liggen. Iets voor jou?

Lees blog

Beschermen: de kwetbaarheid door Shadow IT

Shadow IT, misschien denk je: “wat is dat nou weer? Yellow arrow is de moeilijkste niet en legt het je graag uit in een blog. Shadow IT kan namelijk grote gevolgen hebben voor jouw organisatie terwijl je graag je tijd en energie steekt in groeien!

 

Lees blog

Whitepaper: Verbeter je processen, verbeter je bedrijf!

Iedere organisatie heeft werkprocessen. En dan is het ook vaak zo dat er meerdere afdelingen of personen nodig zijn om het hele proces te voltooien. Tussen deze afdelingen of personen vinden tal van handelingen plaats om het proces van de ene naar de andere fase te brengen.

 

Dat kan efficiënter met Microsoft Power Platform. In dit whitepaper vertellen we hoe je dit zonder gedoe super snel kunt toepassen binnen jouw bedrijf en de specifieke bedrijfsprocessen. Sterker nog, we hebben al een aantal voorbeelden op de plank liggen die met kleine aanpassingen up and running zijn voor andere bedrijven.

Gratis downloaden

Slimmer samenwerken door meer uit je WorkSpace365 te halen

Slim samenwerken is natuurlijk de kracht van Microsoft 365. Die kracht kun je ook doortrekken naar je WorkSpace.

In dit whitepaper delen we 5 tips binnen de WorkSpace die jou helpen om beter en slimmer samen te werken met je team. Het resultaat is dat je super efficiënt werkt, iedereen op de juiste manier op de hoogte is en je het optimale uit je Microsoft werkplekoplossing haalt.

Dit doen we voornamelijk door je WorkSpace meer op je team in te richten en minder op jezelf. Samenwerken doe je immers niet alleen 😊

 

Gratis downloaden

Wil je op de hoogte blijven?!
Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.