Home » Blog » Zijn ze nou helemaal losgeslagen?

Zijn ze nou helemaal los geslagen?

Yes, Yellow Arrow is los! Een juich, een knal, een streep en daar is de ICT-dienstverlener die het anders doet. Met een snelle website en een goed verhaal, klaar om bedrijven gericht door de digitale jungle te loodsen.

20% van de ICT-afdelingen heeft wel eens te maken met dataverlies

Nieuwe technologie biedt kansen

We deden het al jaren. Nu vertellen we ook wat we doen. En dat is vooral niet te moeilijk. Een zeldzaamheid in de wereld van Service Level Agreements, Adaptive Cloud Services, End User Management en andere gebakken lucht. Geen bla, bla of blad voor de mond als we weten dat het anders kan en moet. ICT-diensten die het rendement laten groeien in plaats van verwarring zaaien. Het kan. Wij doen het.

 

Oplossingen die het verschil maken

De komende weken ga je meer van ons horen. Vooral over de slimme oplossingen die elke organisatie sneller, slimmer, efficiënter en veiliger laten werken. Daaronder valt het uitgebreide portfolio van Microsoft, waarvan wij je kunnen vertellen waarom dat bedrijf nog steeds een van de koplopers in digitale technologie is. Maar ook Google en Amazon producten, die verrassend krachtig zijn en een aanwinst kunnen zijn voor organisaties van elke grootte.

 

Volg Yellow Arrow

We zijn dus los. Met deze website, de aankleding van ons pand en ons wagenpark. Wie weet waar je ons nog tegenkomt. Zwaai een keer, of volg ons. Wij doen er alles aan om zo veel mogelijk organisaties de weg te wijzen in de digitale jungle.

 

Schreeuwt je organisatie om verandering?

Zet vandaag nog de eerste stap op weg naar meer rendement. We gaan direct voor je aan de slag met een Strak Plan©.

Bel ons
Gratis whitepaper?

Alles wat je moet weten over Workspace 365 en hoe je daarmee je werk kan vereenvoudigen.

Downloaden